Hoe naar Geschiedenis van bezochte websites in Firefox verwijderen

Standaard, Mozilla Firefox bewaart een record van elke pagina die u bezoekt tijdens het surfen op het internet. Deze geschiedenis kan de browser om automatisch te voltooien uw invoer in de adresbalk, maar kan ook alert andere gebruikers van uw computer waar u bent geweest. Als je niet wilt dat je moeder weet dat je gaming in plaats van huiswerk of je liever je vrouw niet weet dat je kijken naar de juweliers website voor haar verjaardag cadeau, moet u zich te ontdoen van geschiedenis van Firefox.

instructies

1 Start de Firefox webbrowser en klik op het menu Firefox vanaf de linker bovenhoek van het venster. Richt de cursor op "History" en klik op "Recente geschiedenis wissen ..." Als u niet werkt met de meest recente versie van Firefox of Microsoft Windows, klikt u op "Tools" en klik op "Recente geschiedenis wissen."

2 Klik op het drop-down box naast "Te wissen tijdsperiode" en selecteer "Alles."

3 Klik op het pijltje naar beneden naast 'Details' en schakelt u alle vakjes behalve "Browsing & Download History." Dit schema alleen de lijsten van bezochte pagina's en gedownloade items voor verwijdering.

4 Klik op "Nu wissen" om alle records van de bezochte pagina's van uw computer te verwijderen. Uw browsen geheimen zijn nu veilig tegen nieuwsgierige ogen.

Hints

  • Ga naar het tabblad "Privacy" van het menu "Opties" om Firefox ingesteld op uw geschiedenis automatisch te verwijderen wanneer u uw browser afsluit. Selecteer "Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis" en klik op "Geschiedenis wissen zodra Firefox sluit."