Hoe maak je een WordPress blog aanmaken

WordPress biedt een eenvoudige en efficiënte oplossing om een ​​blog te maken, en je hoeft niet te weten chique HTML of tech-terminologie om je eigen blog te starten op het web. Een WordPress blog maakt het gemakkelijk om te publiceren en beheren van uw foto's, verkeer en installeren van widgets voor een betere site management. Hier is hoe je je eigen WordPress blog maken en opslaan van uw eerste binnenkomst.

instructies

1 Kies een naam voor uw blog. U zult iets dat de blog definieert willen, en kan oplopen gemakkelijk opgepikt door de zoekmachines.

2 Log in op WordPress.com

3 Klik op de link "Sign Up" in de rechterbovenhoek.

4 Kies uw login naam. Dit zal uw gebruikersnaam om uw account. U moet uw e-mailadres in te voeren, en bekijk de voorwaarden voordat u verder gaat.

5 Klik op "Gimme a blog!" accepteren.

6 Voer de titel voor uw blog. Selecteer vervolgens de primaire taal van uw blog wordt geschreven.

7 Bepaal of u wilt dat de blog te laten zien op zoekmachines, en vink het vakje dienovereenkomstig. Klik op "Aanmelden" als u klaar bent.

8 Controleer uw e-mail inbox voor een bevestiging. Dit omvat een activatie link die uw account autoriseren en maak uw blog actief. Je moet om te klikken op deze link om uw account te bevestigen.

9 Update je profiel. U kunt deze pagina na de bevestiging van uw account via de e-mail link. U kunt uw wachtwoord wijzigen hier als dat nodig is.

10 Schrijf je eerste bericht. Gebruik de navigatiebalk aan de bovenkant van de pagina om te leren welke gebieden van de blog je kunt werken aan en controle. U kunt uw eerste post te schrijven door te klikken op de tab "Write" in de linker bovenhoek van het scherm.

Hints

  • Duw altijd besparen op elk bericht u werkt; hoewel WordPress doet automatisch opgeslagen, is het beter om vaker wel dan niet op te slaan.
  • Beheer van berichten via het tabblad 'Beheren' in de linkerbovenhoek van het scherm.
  • Download en widgets installeren om functies toe te voegen aan uw dashboard en de algemene blog lay-out.
  • Bezoek de WordPress.com blog voor updates, artikelen en informatie over nieuwe releases.
  • Duw niet publiceren totdat u het bericht wilt gaan "leven." Klikken op 'Opslaan' zal je bericht in je inventaris te zetten tot het klaar om te worden gezien.