Hoe een I7 940 Intel Overclock

Intel Core i7 940-processors zijn de huidige generatie processors geïnstalleerd in de eerste plaats in de desktop-pc's. De snelheid van de Intel Core i7 940 in het omgaan met de taken en het werken door middel van data berekeningen van invloed op de algehele efficiëntie en de snelheid van de PC die de i7. Snellere Intel Core i7 940 snelheden leiden tot meer taken in een kortere tijd voltooid, het stimuleren van prestaties van de computer. Overklokken van de Intel Core i7 940 processor verhoogt de verwerkingssnelheid ten koste van extra warmte geproduceerd door de chip.

instructies

1 Start de pc met de Intel Core i7 940 processor. Houd de "F11" functietoets om het opstartmenu te openen. Markeer de optie "BIOS Setup" en druk op de "Enter".

2 Selecteer de instelling "External Bus" en druk op de "Enter". Selecteer de data entry naast het veld "Front Side Bus". Druk op de "Enter", de pijl-omhoog-toets, dan is de "Enter". Dit roept de Intel Core i7 940 voorkant bussnelheid één keer en bevestigt de verandering.

3 Selecteer de instelling "CPU Core" en druk op de "Enter". Selecteer de data entry naast het veld "Multiplier". Druk op de "Enter", de pijl-omhoog-toets, dan is de "Enter". Dit verhoogt de Intel Core i7 940's voorkant bus multiplier.

4 Terug naar de belangrijkste opstartmenu. Druk op de "Save Settings en Quit" optie. De Intel Core i7 940 is nu overclocked.

Hints

  • Als u wijzigingen in het BIOS van de computer ongedaan te maken, druk op de "Herstellen naar Defaults" optie in het opstartmenu.
  • Overklokken van de Intel Core i7 940 processor kan enige garantie op uw pc te vervallen.
  • Overclocking produceert meer warmte dan voor computersystemen wordt aanbevolen - alleen overklokken met voldoende koeling systemen.