Hoe kan ik een laptop verbinding met een draadloos netwerk Router in Vista

Hoe kan ik een laptop verbinding met een draadloos netwerk Router in Vista


Draadloze routers zijn apparaten die worden gebruikt om een ​​bestaande internetverbinding te nemen en het genereren van een draadloos signaal uit te trekken, zodat meerdere apparaten af ​​te stemmen op het internet via de ether en het elimineren van de noodzaak om elke netwerkkabels in computers en andere apparaten die het Internet gebruiken plug. Als u eigenaar bent van een laptop met Windows Vista en wil deze laptop verbinding met het draadloze netwerk gegenereerd door uw draadloze router, volgt hieronder een paar eenvoudige stappen.

instructies

1 Laat uw draadloze kaart door op de radioknop in de buurt van de top van het toetsenbord van de laptop. Een licht in de buurt van de radio-knop moet gaan branden, wat aangeeft dat de kaart is ingeschakeld en klaar voor gebruik.

2 Navigeer naar de computer Control Panel door te klikken op het menu 'Start' en vervolgens op 'Configuratiescherm'.

3 Schakel het configuratiescherm om de klassieke weergave door te klikken op "Classic" op de linkerkant van het venster totdat er een stip naast het. Als het Configuratiescherm is al in de klassieke weergave, negeren deze stap.

4 Open de netwerkverbindingen manager door te klikken op "Network and Sharing Center" en "Manage Network Connections" aan de linker kant van het venster.

5 Verbinding maken met uw draadloze netwerk. Je moet over een draadloze netwerkverbinding icoon in dit venster te zien, samen met de naam van het netwerk --- of ESSID --- die u hebt toegewezen aan uw draadloze netwerk. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en kies "Connect". Uw laptop zal dan proberen om het netwerk informatie van de draadloze verbinding te verkrijgen, en een pop-up venster moet aangeven of de computer in staat was om te verbinden.