Hoe maak je een PDF-bestand Met Adobe Open

Hoe maak je een PDF-bestand Met Adobe Open


Adobe Systems is een software-fabrikant dat veel documenten en multimedia bewerkingsprogramma's heeft gemaakt. Een PDF (Portable Document Format) is een zeer populair type document format gemaakt door Adobe. Je zult veel online documenten en formulieren die te downloaden in PDF-formaat zijn te vinden. Als u een PDF-bestand te openen voor het bekijken of afdrukken, moet u met Adobe's gratis PDF-viewer genaamd Adobe Reader te downloaden en voer het uit.

instructies

1 Ga naar http://get.adobe.com/reader/ en download de laatste versie van Adobe Reader voor uw besturingssysteem aangeboden.

2 Installeer Adobe Reader door te dubbelklikken op het setup-bestand te downloaden en na de installatie-instructies.

3 Zoek op uw computer en zoek het PDF-bestand dat u wilt openen.

4 Klik met de rechtermuisknop op het PDF-bestand, kies dan "Openen met Adobe Reader." Adobe Reader wordt automatisch ingesteld als het standaardprogramma voor PDF-bestanden te openen na de installatie, dus deze optie moet de eerste op de keuzelijst zijn. Als deze optie is niet op de lijst, klikt u op "Openen met 'en selecteer" Adobe Reader. "

Hints

  • De gratis versie van Adobe Reader kan PDF's openen voor het bekijken en afdrukken, maar heeft beperkte mogelijkheden voor het bewerken en veranderen van PDF-bestanden. U kunt kopen meer krachtige programma's om meer mogelijkheden te krijgen als het gaat om PDF-bestanden.
  • Veel organisaties bieden formulieren online in een PDF-formaat dat kan worden afgedrukt, vervolgens gevuld met de hand, die vervolgens kunnen worden gemaild of gescande terug in een computer als een afbeelding of PDF via e-mail worden verzonden.