Hoe te afdrukwachtrijsysteem Fix

Hoe te afdrukwachtrijsysteem Fix


Afdrukwachtrijsysteem fouten niet alleen frustrerend voor preventie afdrukken optreedt maar ook omdat hoe vaak ze kunnen voorkomen. Hoewel er een aantal mogelijke oorzaken van afdrukwachtrijsysteem fouten, kan de fouten worden opgelost zonder behoefte aan nieuwe en dure hardware of een groot inzicht in hoe printer software werkt. Het enige dat nodig is om de printer spool fouten met succes te herstellen is de toegang tot de printer probleemoplosser en printerdrivers van Microsoft.

instructies

1 Start de print spooler dienst door te klikken op het menu "Start" knop en het selecteren van het bedieningspaneel. Navigeer naar de administratieve afdeling gereedschappen uit het menusysteem en onderhoud. Selecteer de "Print Spooler" in het menu services en klik op "Eigenschappen". Zorg dat "Automatic" is geselecteerd in het opstarttype onder het tabblad algemeen. Als het niet wordt geselecteerd, drukt u op "Start" en selecteer "OK". Als dit het probleem niet correct spooling, is het noodzakelijk om de online probleemoplosser.

2 Navigeer naar de Microsoft online printer troubleshooter en klik op de "Fix it" knop. Selecteer "run" als daarom wordt gevraagd door de dialoog software download box en kies de "light" modus wanneer daarom wordt gevraagd, zoals de volledige modus wijzigingen aan de printer spooling software die zal vereisen het opnieuw installeren van een printer is aangesloten op de computer kunnen maken. De probleemoplosser mag geen afdrukwachtrijsysteem problemen op te lossen en zorgen voor regelmatige afdrukken te hervatten.

3 Voer de probleemoplosser in "full" modus als de printer spool fouten zijn nog steeds niet opgelost. Voorafgaand aan het uitvoeren van de probleemoplosser, ervoor zorgen dat de driver software voor de printer is beschikbaar op de steun van de fabrikant van de website, zoals de drivers moeten worden geïnstalleerd. Download en start de installatie van de driver software nadat de probleemoplosser wordt gedaan om de spooler reparatie te voltooien en het herstel van de printers.