Hoe maak je een gratis Social Network website maken

Hoe maak je een gratis Social Network website maken


Grote sociale netwerk websites zoals MySpace en Facebook zijn een populaire manier opgericht om verbinding te maken met andere mensen online. Social network sites kunt u vrienden en familie te vinden, chatten, join belangengroepen, informatie delen en spelletjes spelen in een online sociale omgeving. Individuele sociale netwerk websites kunnen ideaal om mensen te verbinden voor evenementen, sportteams, scholen, websites of mensen die graag een specifiek onderwerp te zijn. U kunt een gratis social network website hosts die deze openbare dienst aan te bieden aan gebruikers op het internet te creëren.

instructies

1 Ga naar een website die gratis social network hosting, zoals WackWall, Spruz of SocialGO biedt. Elke host biedt verschillende mogelijkheden en ontwerpen, zodat u de website moet bladeren en kijken naar de bestaande sociale netwerksites op de host om u te helpen kiezen welke host te gebruiken.

2 Maak een gratis account met het sociale netwerk website host die u het beste bevalt.

3 Typ de naam die u wilt geven aan uw sociale netwerk in het tekstvak op de host de belangrijkste webpagina. Dit tekstvak iets zal worden geëtiketteerd als 'Site Name "of" Noem uw website. "

4 Typ het website adres voor uw sociale netwerk in het tekstvak geplaatst onder de naam van de site in. Omdat dit de werkelijke URL voor uw sociale netwerk zal zijn, moet je iets kort en makkelijk te onthouden kiezen.

5 Klik op de knop om uw sociale netwerk informatie te bevestigen. Als de naam of het adres al in gebruik is, zal de site u vragen om een ​​andere naam of adres te kiezen.

6 Vul het online formulieren alle vereiste gegevens. De gastheer kan u vragen om een ​​korte beschrijving van je sociale netwerk website en kunt u van pre-en-klare sjablonen om uit te kiezen tijdens de site setup. U kunt deze later wijzigen als dat nodig is.

7 Vul het online formulieren om je sociale netwerk te creëren. Als u nog niet hebt aangemeld voor een gratis account met de website, wordt u gevraagd om dit te doen als de laatste stap van uw website creatie.

8 Log in op de website host dashboard om informatie over uw sociale netwerk bekijken. U kunt het dashboard gebruiken om informatie van uw sociale netwerk te configureren en te kiezen voor alternatieve sjablonen of lay-outs.

9 Nodig uw vrienden en familie om uw nieuwe sociale netwerk website aan te sluiten. Je kunt ze de URL van uw website te sturen en ze in staat aan te melden voor een gratis account op uw website zal zijn.

Hints

  • Sommige social networking website hosts kunt u uw gehoste website, dient u uw eigen website domein.