Hoe vindt u de productcode op een PC

Productcodes fungeren als de activeringscode voor uw besturingssysteem en geïnstalleerde software. Een belangrijke wezen controleert aan het bedrijf dat u een authentieke versie van de software eigenaar of programma dat u werkt. In de meeste gevallen, kunnen gebruikers een gedrukte product sleutelcode lokaliseren op een etiket nabij de achterzijde van de computerbehuizing naar de onderzijde op een desktop computer en aan de onderzijde van een laptop computer. Microsoft Windows-computers bevatten ditzelfde product key in het register van het besturingssysteem zelf. Echter, encryptie technieken in het register maken het moeilijk om de productcode zonder een third-party software programma te bekijken.

instructies

1 Open uw internetbrowser en ga naar een website, zoals PC World, Softpedia of CNET, dat de computer software programma's biedt. Klik op de sectie "downloads" van de site. Typ "product key finder" in de site zoekvak of vergelijkbare zoekwoorden om een ​​lijst van gratis software die kan decoderen en weergeven van het product sleutels in uw computer te genereren. Voorbeelden van deze software zijn onder andere NirSoft ProduKey, Magical Jelly Bean Keyfinder, WinKeyFinder en WinGuggle.

2 Klik op de naam of titel van de software die u wilt van de website te downloaden. Klik op de "download" knop. Sla het bestand op de harde schijf van uw computer in een map of plaats die u kunt onthouden, zoals het bureaublad.

3 Ga naar de locatie van het gedownloade product key finder software op uw computer. Als het bestand wordt opgeslagen als een ".zip" map, met de rechtermuisknop op het bestand, kies "Alles uitpakken" en kies een locatie waar u het programma op te slaan. Dubbelklik op de ".exe" bestand van het product key finder software te openen en uitvoeren van het programma. Klik op "Run" als een Windows-beveiligingswaarschuwing of "uitgever kon niet worden geverifieerd" bericht verschijnt op het scherm. Wacht tot het programma naar uw computer en de afwerking te scannen.

4 Bekijk het product toetsen die de software vindt en displays. Noteer of kopieer en plak de product sleutels op een veilige plaats. Noteer het bijbehorende programma waarvoor het product key is gevonden.

Hints

  • Niet deel uw product key met anderen.