Hoe kan ik een MP4-bestand te converteren naar een WAV-bestand met behulp van Winamp

Uitgebracht in 2003, de MP4, of MPEG-4, is een Apple audio- en video-bestandsformaat. Microsoft ontwikkelde de WAV audio-indeling. Het is een lossless, niet-gecomprimeerd formaat gebruikt voor audio-cd's. Winamp is een gratis en commerciële audio manager software suite die u toelaat om te downloaden, converteren en het organiseren van uw muziekverzameling op uw draagbare apparaten en op uw harde schijf. Zolang u voldoende ruimte op harde schijf en Winamp geïnstalleerd, kunt u Winamp gebruiken om een ​​MP4-bestand te converteren naar een WAV-bestand.

instructies

1 Open Winamp.

2 Klik op "View", dan "Media Library."

3 Klik op "Local Media 'in de linkerkolom.

4 Blader naar het bestand dat u wilt converteren, klik met de rechtermuisknop op. Markeer "Verzenden naar", dan met de linkermuisknop op "Format Converter."

5 Klik op "Browse" om de doelmap van het geconverteerde bestand te wijzigen.

6 Verander de "Naming scheme" om te veranderen hoe Winamp het geconverteerde bestand zal noemen. Klik op "Met de oude bestandsnaam en het pad (net extensie te wijzigen)" als u de naam van het bestand te bewaren.

7 Kies "WAV Encoder v1.02a" als de "Encoding formaat."

8 Klik op "OK" om de conversie te beginnen.

9 Klik op "Done" om te voltooien.

Hints

  • Selecteer meer dan één bestand tegelijk om batch MP4-bestanden te converteren naar WAV-bestanden.
  • Start de Media Library te allen tijde door gelijktijdig op de + toetsen "Alt" "L".
  • WAV-bestanden zijn niet gecomprimeerd en vereisen grote hoeveelheden van de ruimte op de harde schijf. Sla uw geconverteerde bestanden naar een externe harde schijf of ze te branden op een CD / DVD aan harde schijfruimte te besparen.