Hoe kan ik toevoegen Titel Links Onder een Blogger Header

Hoe kan ik toevoegen Titel Links Onder een Blogger Header


Het toevoegen van de titel links naar de bovenkant van uw Blogger-blog kan helpen de bezoekers van belangrijke inhoud snel te vinden en te navigeren hun weg rond uw blog. Om de titel links toe te voegen onder de header van je blog, gebruik maken van de Blogger-Link List gadget om de banden te configureren en de functie 'Toevoegen en Schikken Pagina Elements "om de titel schakels in de header sectie plaatsen.

instructies

1 Start uw webbrowser en ga naar elke blog post pagina die u wilt als een titel verbinding op te nemen. Kopieer de Uniform Resource Locator of URL-adres van elke pagina van de webbrowser adresbalk. Plak elke schakel in om een ​​nieuw document in Microsoft Kladblok, WordPad of standaard platte tekst editor of tekstverwerker van uw computer.

2 Meld u aan bij Blogger om het hoofdmenu Dashboard pagina met een lijst van uw Blogger-blogs en menu links naar instellingen van elke blog bevat.

3 Klik op de blauwe "Design" link onder de blog waarop u wilt titel links toe te voegen. Blogger toont de pagina "toevoegen en schikken Pagina-elementen 'die u toelaat om gadgets toe te voegen en te positioneren in uw blog lay-out.

4 Klik op de "Add a gadget" link onder de blog header sectie. Niet alle blog templates zijn voorzien van een gadget link onder de header, dus klik op een andere link 'Een gadget toevoegen' als dit het geval is met uw blog. U kunt het verplaatsen naar de juiste locatie op de pagina als je de gadget hebt geconfigureerd.

5 Ga naar de gadget Link List in de "Add a gadget" dialoogvenster. Klik op de "+" knop naast de gadget beschrijving titel om de configuratie te openen.

6 Kopieer en plak de URL voor de eerste blog post pagina die u wilt als een titel link in de "New Site URL" invoerveld op te nemen. Typ een korte naam of titel voor de URL in het vak "New Site Name". Klik op de "Add Link" knop om een ​​tweede titel link toe te voegen. Herhaal deze stap voor elke titel koppeling die u wilt onder de blog header op te nemen.

7 Klik op de knop "Sorteren" en selecteer of u de links in de volgorde waarin u ze toegevoegd of in alfabetische volgorde weer te geven. Typ het nummer van de titel links die u wilt onder de koptekst op te nemen in de "aantal links naar Show in List" vakje. Klik op 'Opslaan' om de gadget-configuratie te sluiten en terug te keren naar de Toevoegen en Schikken Pagina-elementen pagina.

8 Sleep de Link List gadget naar de kop van de pagina. Sla deze stap over als u geklikt 'Een gadget toevoegen' in de header sectie in stap 4. Klik op de oranje "Save" knop in de rechterbovenhoek van de pagina om de wijzigingen toe te passen op uw blog.

Hints

  • Toevoegen, verwijderen of de volgorde van de titel links in uw header sectie op elk gewenst moment door te klikken op "Edit" in Add en Schik Pagina-elementen om het dialoogvenster configuratie Link List box.
  • links naar externe websites of blogs toevoegen door gebruik te maken van dezelfde procedure.