Hoe te meten Facebook Fan Traffic

Facebook fan pagina's kunnen gebruikers om te communiceren met uw merk door middel van sociale media, en ze laten je als een merk op de markt en rechtstreeks aansluiten op je fans. Deze fan pagina's zijn uiterst nuttig voor de teelt en het aangaan van een community rondom uw product of dienst. Facebook heeft een aantal analytics beschikbaar voor het bepalen van het succes van het verkeer van uw fan pagina's voorzien. Deze aantallen, aangeduid als "Insights", geeft een diepgaande blik op de dag-tot-dag lezers van uw berichten. Effectieve fanpagina eigenaren weten hoe om deze gegevens te benutten en te reageren op het op een regelmatige basis.

instructies

1 Meld u aan bij de Facebook-account die eigenaar is (of heeft administratieve toegang) tot de fan pagina die u wilt analyseren.

2 Navigeer naar uw fan pagina door ernaar te zoeken op naam in het zoekvak aan de bovenkant van Facebook of door te typen in de URL van uw fan pagina rechtstreeks in de adresbalk van uw browser.

3 Klik op de link "View Insights" aan de linkerkant van uw fan pagina. Een pagina wordt weergegeven dat geeft je gedetailleerde gegevens over de betrokkenheid van uw Facebook fan pagina en de doeltreffendheid ervan als een marketing tool.

4 Klik op "Gebruikers" of "Interacties" in het menu aan de linkerkant van de "Insights" pagina. Deze extra opties kunt u inzoomen dieper in de gedetailleerde gegevens rond de manier waarop gebruikers omgaan met uw fan pagina.

5 Exporteer deze gegevens in Excel XLS of CSV-formaat te werken met de data en historische analyses te besparen in de tijd. Deze gegevens kunnen ook automatisch worden gesynchroniseerd met Excel 2010.

Hints

  • Deze statistieken worden bijgehouden en opgeslagen in Pacific Daylight Time (PDT).