Hoe kan ik foto's in zwart-wit tekeningen maken

Hoe kan ik foto's in zwart-wit tekeningen maken


De komst van desktop image-editing software geeft u de mogelijkheid om foto's te manipuleren op vele manieren. Met behulp van een verscheidenheid van lagen, effecten en kleurfilters, kunt u uw foto eruit alsof het werd met de hand getekend. U krijgt de beste resultaten te zien of uw foto heeft een eenvoudige, witte achtergrond, maar je kunt deze tutorial gebruiken met elke foto.

instructies

1 Open de foto die u wilt bewerken in Photoshop.

2 Maak een nieuwe laag door te klikken op "Layer" in het menu aan de bovenkant van het scherm, dan klikken op "New" en vervolgens "laag." Dit zal een nieuwe laag genaamd "Layer 1" te creëren U kunt uw lagen vinden op de "Layer" menu in de rechterbenedenhoek van uw scherm.

3 Verwijder de kleur van uw foto door te klikken op "Beeld" in het menu aan de bovenkant van het scherm en klik op 'Instellingen' en vervolgens op "Verzadiging verminderen."

4 Kopieer laag één. Selecteer "Layer 1" in het menu laag en klik op "Layer," next klikt u op "New", klik vervolgens op "Layer via Copy." Dit zal een nieuwe laag genaamd maken "Layer 1 kopiëren."

5 Keren de kleuren op "Layer 1 kopiëren." Klik op "Beeld" in het menu aan de bovenkant van het scherm, klikt u op 'Instellingen' en klik op 'Omkeren. "

6 Klik op 'Normal', gelegen op de top van de "Layers" werkbalk onderaan rechts van het scherm en klik op 'Color Dodge. "

7 Klik op "Filter" aan de bovenkant van het scherm klikt u op "Blur," en klik op 'Gaussiaans vervagen. " Stel de straal in het menu "Gaussiaans vervagen" naar 170. Klik op "OK."