Hoe kan ik een LCD Freeze

Hoe kan ik een LCD Freeze


Een LCD-scherm (liquid crystal display) is een flat-panel monitor die kan worden gebruikt in combinatie met een desktop of laptop computers voor weergave doeleinden. LCD's zijn ook ingebouwd in de laptop modellen en fungeren als hun primaire display. LCD-monitoren kan bevriezen in koude temperaturen als gevolg van de vloeistof in het scherm dat is van cruciaal belang voor het functioneren van de monitor. U kunt een lcd gemakkelijk te bevriezen tijdens een experiment, ongeacht uw niveau van vertrouwdheid met de computer elektronica.

instructies

1 Plaats de LCD-monitor is in een kamer die lager is dan 32 graden Fahrenheit. Niet wikkel de LCD in handdoeken of anderszins het LCD-scherm te verpakken. Als je niet een kamer die koud kan zijn en hebben geen toegang tot een vlees locker of een grote vriezer niet, laat het LCD-scherm buiten op uw terras of patio op een koude nacht, indien mogelijk.

2 Gebruik een handheld thermometer om binnen of buiten temperatuur te meten voordat u het LCD-scherm als je niet zeker weet of het koud genoeg is.

3 Wacht één tot twee uur na het plaatsen van de LCD-monitor, afhankelijk van hoe koud de kamer of buiten temperaturen. Controleer op het LCD-scherm, die nu bevroren moeten zijn en zullen mogelijk niet goed opgestart.

Hints

  • Probeer niet om een ​​LCD-monitor, om welke reden te bevriezen, tenzij je bereid bent om een ​​experiment dat zal beschadigen en permanent de status van uw LCD-scherm te veranderen uit te voeren zijn. Verwacht niet dat het LCD-scherm aan het werk na het bevriezen, zelfs als de monitor terug naar kamertemperatuur wordt opgewarmd.