Hoe kan ik Picture bestanden te uploaden naar mijn website op Joomla

Aangedreven door PHP en MySQL, Joomla is een gratis, open-source content management systeem. Hiermee kunt u en updaten websites en web-gebaseerde applicaties met behulp van een visuele interface die je niet hoeft te programmeren code te leren maken. Zolang uw Joomla installatie is geconfigureerd om het type en de grootte van het bestand dat u probeert te uploaden te accepteren, het toevoegen van foto-bestanden naar uw site vereist slechts een paar klikken, dankzij de point-and-click Media gereedschap Manager Joomla.

instructies

Controleer de configuratie-instellingen

1 Navigeer naar de Administrator pagina voor uw Joomla site, geeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord, en vervolgens inloggen op de site.

2 Klik op "Site" in de bovenste menubalk en selecteer "Global Configuration."

3 Selecteer het tabblad "Systeem".

4 Zoek het veld "Legal Extensions (bestandstypen)." Als de bestandsextensie in verband met de afbeelding die u probeert te uploaden niet wordt vermeld, voegt u een komma aan het einde van dit veld, en typt u de extensie.

5 Zoek het veld "Maximale grootte (in bytes)." Als de afbeelding die u probeert te uploaden groter is dan de opgegeven waarde, pas de waarde omhoog dienovereenkomstig.

6 Klik op "Save" in de bovenste menubalk om eventuele wijzigingen te bevestigen.

Upload Foto Files

7 Klik op "Site" in de bovenste menubalk en selecteer "Media Manager."

8 Ga naar de map waarin u wilt dat uw foto geĆ¼pload. Als u het bestand wilt uploaden naar een nieuwe map, voer een naam map in het vak in de buurt van de rechterbovenhoek van het venster, klikt u op "Map maken," en klik dan op de naam van de map nadat het binnen de Media verschijnt Manager venster.

9 Klik op de "Browse Files" knop aan de onderkant van het venster. Zoek uw afbeelding bestand in het venster, en selecteer deze vervolgens door te dubbelklikken op het pictogram.

10 Klik op "Start uploaden."

Hints

  • Joomla kan geen bestanden die ruimten binnen de bestandsnaam bevatten uploaden.