Hoe tot 360 delen verwijderen

Hoe tot 360 delen verwijderen


De 360 ​​Share-programma stelt mensen in staat om te zoeken, te delen en downloaden van muziek, video's, films en software. Echter, deze peer-to-peer (P2P) file-sharing systeem de oorzaak geweest voor hoofdpijn bij sommige pc-gebruikers, omdat veel ervaring performance problemen met hun computers als ze eenmaal te downloaden 360 delen, en wanneer ze proberen om het programma, meer problemen te verwijderen ontstaan.

instructies

1 Druk op de "Ctrl", "Alt" en "toetsen Del" op uw toetsenbord (allemaal tegelijk) het openstellen van de Task Manager. Dit is om ervoor te zorgen dat 360 delen niet actief is. Een pop-up venster verschijnt.

2 Klik op het tabblad "Processen" op de pop-up box. Kijk voor Java.exe onder de "Processen" tab lijst. Als Java.exe is niet op de lijst, betekent dit dat niet actief is. Echter, als Java.exe op de lijst staat, klik erop en klik vervolgens op het tabblad "End Processen". Klik op "Ja" om te bevestigen.

3 Ga naar het menu "Start" (linksonder in het scherm). Klik op de optie "Control Panel". Klik op 'Add or Remove Programs "of" Uninstall Programma's. " Het is afhankelijk van de computer merk.

4 Blader door de lijst met programma's in het kader van het raam of 'Add or Remove Programs "" Uninstall Programma's "en kijk voor 360 Share. Klik op 360 delen om deze te markeren en klik vervolgens op 'wijzigen of verwijderen "of" Uninstall "om het programma te verwijderen. Als uninstall niet optreedt, herhaalt u deze stap.

5 Ga naar het menu "Start" en klik op "My Computer" of "computer" en klik op de belangrijkste station te openen (C: /) van uw computer. Klik op de "Program Files" of "Documents and Settings" map te openen. Blader door de lijst met bestanden om ervoor te zorgen dat geen van de mappen met de naam "360 Share" of "360 Share Pro." Als u een map tegenkomt met deze naam, klik met de rechtermuisknop op en verwijderen.

Hints

  • Als de prestaties van uw PC probleem aanhoudt na het volgen van deze stappen, is er mogelijk iets mis die specifiek is voor uw systeem, in welk geval moet u overleggen met een technicus om de oorzaak van de storing van uw computer te bepalen.