Hoe maak je een e-mail Tracking Pixel Set

Hoe maak je een e-mail Tracking Pixel Set


Als je e-mail campagnes, informatie over het aantal e-mailberichten beheerd werden gelezen en hoeveel lezers gevolgd je links is van vitaal belang. Er zijn complexe software pakketten die oplossingen aan te bieden, maar de makkelijkste manier om uw e-mails te volgen is door het gebruik van een e-tracking pixel. Het enige wat u hoeft te doen na de implementatie van het bijhouden van pixels is gebruik maken van logbestanden en rapporten van uw website om de resultaten te zien. Trackingpixels werken op vrijwel elk e-mailsysteem.

instructies

1 Open Adobe Photoshop, ga naar "File" en selecteer "Nieuw" om een ​​nieuwe afbeelding te maken. Voer "1" in zowel de "breedte" en "hoogte" in. Zorg ervoor dat de breedte en hoogte worden gemeten in pixels. Selecteer "Transparant" van de achtergrond Inhoud drop-down menu. Klik op "OK" om het beeld te creëren.

2 Ga naar "File" en selecteer "Export for Web" om uw afbeelding op te slaan. Selecteer "GIF" als het bestandstype en vink de optie 'Transparantie'. Voer een naam voor de afbeelding en klik op "Opslaan" om het beeld te exporteren als een transparante GIF.

3 Upload het beeldbestand naar uw website.

4 Stel het e-mail, en steek de volledige URL van de GIF-afbeelding aan het eind. Hierdoor wordt de transparante afbeelding.

5 Stuur het e-mailbericht, en laat logs en statistieken van uw website om te zien hoeveel mensen gedownload het beeld. Elke keer dat een gebruiker op uw e-mail opent, hij of zij downloadt het beeld zonder zich daarvan bewust is.

Hints

  • Afhankelijk van het doel, het instellen van een e-mail trackingpixel kan het recht op privacy van de ontvanger schenden en zware straffen kunnen oplopen. Zorg ervoor dat u begrijpt en voldoen aan de lokale en federale wetten voor het gebruik van e-volgsystemen van welke aard ook.