Hoe kan ik een wav-bestand uploaden

WAV-bestanden en andere media bestanden kunnen worden geupload en gedeeld vanaf een media hosting site. Veel hosting sites bieden ruimte voor het uploaden van media te delen, en sommige zijn gratis voor de gebruiker. Een van de meest gebruiksvriendelijke, gratis en eenvoudig media hosting sites is WikiUpload.com. Er is geen noodzaak om een ​​account aan te uploaden en delen een WAV-bestand op WikiUpload.com te maken, waardoor het een eerste keus wanneer de tijd is van cruciaal belang.

instructies

1 Open www.WikiUpload.com in een webbrowser.

2 Klik op de knop "Bladeren" in het veld "File" op de rechterkant van de pagina, onder de Quick File Upload rubriek.

3 Navigeer naar de WAV-bestand te uploaden.

4 Klik op de naam van het bestand om het te selecteren.

5 Geef een beschrijving van de WAV-bestand in het vak Beschrijving Ingang. Opmerking: Hoewel de beschrijving is optioneel, is het sterk aanbevolen om soortgelijke media te identificeren. De omschrijving zal een lijst onder de bestandsnaam in het WikiUpload downloadpagina en de gebruiker te helpen bij het identificeren van de juiste download als media bestandsnamen zijn hetzelfde of zeer vergelijkbaar.

6 Ga akkoord met de Algemene Voorwaarden door het controleren van de gelabelde checkbox.

7 Klik op de "Upload" knop. Een rode voortgangsbalk zal verschijnen tijdens het uploaden. Niet weg te navigeren van de pagina totdat de upload is voltooid. Zodra de upload is voltooid, wordt de pagina omgeleid naar een bedrijf voor de URL verwijzing naar de nieuw geüploade WAV-bestand samen met een URL verwijzing naar het opmerkingenveld van de WAV-bestand. Deze reeksen kunnen worden gebruikt om rechtstreeks de upload van het toevoegen aan de basis-URL van WikiUpload. Bijvoorbeeld, de basis-URL voor WikiUpload is www.wikiupload.com en de string moet worden toegevoegd voor de directe download is "/download.php?articleid=854621," de resulterende URL zou "http: //www.wikiupload. com / edit.php? articleID = 854.621. " Deze URL in een browser adresbalk ingevoerd zal de gebruiker rechtstreeks naar de media te downloaden op de website WikiUpload.

8 Klik op de knop "Doorgaan" om door te gaan naar de downloadpagina. De pagina die, hoewel niet duidelijk gemarkeerd met de bestandsnaam, is de speciale pagina voor het downloaden.

9 Klik op de "Download File" knop aan de rechterkant van de pagina om de WAV-bestand te downloaden. Opmerking: De URL van deze download pagina mag worden gekopieerd en waarnaar wordt verwezen in blogs en artikelen, of het kan worden gedeeld met andere gebruikers.

10 Voer de verstrekte toegangscode in het invoerveld en klik op "zijn." (Een unieke code verschijnt automatisch bij elke download aanvraag.)

11 Selecteer de optie "Open" om het WAV-bestand te openen in een compatibele speler, of selecteer de optie 'Opslaan' om te downloaden en sla het bestand op de harde schijf.