Problemen met downloaden van Adobe Acrobat Reader

Problemen met downloaden van Adobe Acrobat Reader


Adobe Acrobat Reader is een van 's werelds meest populaire programma's en kan gratis worden gedownload van de website van Abode's. Echter, een aantal problemen voordoen terwijl het proberen om het programma te downloaden. Deze omvatten problemen met het downloaden van het bestand op uw computer, de lancering van het bestand en de algemene compatibiliteitsproblemen. De oorzaak van het probleem kan de netwerkverbinding, instellingen of uw harde schijf zijn.

Het downloaden van Kwesties

Nadat u op de link "Download" van de website van Adobe en klik op "Openen" in het dialoogvenster kunt u geen download venster zien op alle of het download-venster kan pop-up, maar dan voortijdig verdwijnen voordat de download is voltooid. Daarnaast kan u ook een van de volgende foutmeldingen:

"De Adobe Download Manager werkt niet met uw netwerkconfiguratie"

"De server heeft uitgebreide informatie"

"Mislukking Connection heeft het downloaden onderbroken ..."

"Kan geen verbinding maken met de server..."

Deze problemen kunnen worden opgelost door te proberen om het programma te downloaden als je een meer stabiele verbinding. Het onderliggende probleem kan ook een gebrek aan fysieke schijfruimte of uw firewall-instellingen zijn.

Kan niet vinden Adobe Installer

Wanneer u klikt op de link "Download", uw computer, door gebrek, zal eerst op te slaan de Abode Reader Installer. Nadat het is opgeslagen, de Abode Reader Installer start automatisch en voltooit het de installatie. Als de download stopt voortijdig en geen pop-up venster verschijnt om u te begeleiden door de rest van de installatie, kan het installatieprogramma te downloaden zijn mislukt. Om te controleren voor deze, klikt u op 'Start' en kies 'Configuratiescherm'. Onder "Configuratiescherm," ga naar "Programma's toevoegen of verwijderen" om te zien of de Adobe Reader Installer is opgenomen. Zo niet, dan kunt u zoeken voor dit programma op bestandsnaam. Als je nog steeds niet in staat om het te vinden, heb je niet de Installer en zal hebben om het opnieuw te downloaden.

Kan niet installeren Adobe Reader

Een ander probleem dat je kunt tegenkomen is niet in staat om de software te installeren op uw computer. U kunt een bericht dat de installatie is mislukt, of uw pop-up venster begeleiden u door het installatieproces kan gewoon verdwijnen krijgen. Dit kan gebeuren als stuurprogramma's problemen met de installatie of als u probeert om het programma op meerdere computers te installeren.

Bovendien kan u een "Corrupt CAB-bestand" fout bij een poging om het gedownloade bestand te installeren. Dit geeft aan dat het bestand niet gelijkmatig en ononderbroken wijze te downloaden en onbruikbaar. Om dit probleem op te lossen, probeer het downloaden van het bestand opnieuw als je een betere verbinding.