Hoe kan ik Avast 4.8 uitschakelen

Hoe kan ik Avast 4.8 uitschakelen


Avast 4.8 is een binnenlandse veiligheid antivirus, antispyware en antiphishing-programma. De Avast toepassing is beschikbaar voor gebruik als een gratis trial of betaald commerciële abonnement. Afhankelijk van de aard van de computer toepassingen die u op uw computer thuis, dan kunt u de noodzaak om Avast te schakelen hebben tijdens het spelen van online games of andere applicaties op het netwerk. Wanneer u Avast 4.8 uit te schakelen, maar u laat uw computer onbeschermd tegen de computer malware totdat u de toepassing mogelijk te maken.

instructies

1 Sluit de geopende programma's op uw computer door met de rechtermuisknop te klikken op de "X" in de rechter bovenhoek van de open programmavensters.

2 Links op het pictogram van Avast in uw Windows-programma lade of dubbelklik op het programma-icoon Avast op uw bureaublad van de computer.

3 Selecteer de "Less Detail" menu-knop in het venster Avast Control Panel die op uw computer geopend. Klik op de "Pause" of "beëindigen" menuknoppen afhankelijk van hoe lang je nodig hebt om Avast 4.8 uit te schakelen. Als u alleen deze uit te zetten voor een korte periode, de "Pauze" menu-knop is meer geschikt om te selecteren.

4 Verlaat de Avast Control Panel, en het programma is uitgeschakeld. Als je het "beëindigen" menu-optie kiest, moet u Avast handmatig inschakelen. Als u 'Pauze', klikte Avast wordt automatisch ingeschakeld op uw volgende computer herstart of log in als je vergeet om de antivirus bescherming mogelijk te maken.