Hoe maak je een getURL Script testen in Flash

Hoe maak je een getURL Script testen in Flash


Adobe Flash kunt u mediarijke animaties en webapplicaties binnen zelfstandige films te maken. Het is een alternatief voor traditionele webpagina omgevingen die moeten volledige pagina elk nieuw deel van de inhoud wordt geopend herladen. In tegenstelling tot de HTML-platform, dat <a> tags met href parameters gebruikt om aanklikbare links te maken, Flash ActionScript-platform maakt gebruik van een commando genaamd "getURL" in de acties in verband met een evenement om toegang te krijgen tot externe inhoud. U kunt uw getURL syntax testen door een voorbeeld van uw film binnen de Flash-ontwikkelomgeving.

instructies

1 Open de film met de getURL script dat u wilt testen in Flash.

2 Druk op 'Ctrl' en 'Enter' om de film te bekijken.

3 Leiden tot de gebeurtenis, zoals een druk op de knop of frame belasting, die wordt verondersteld om te bellen naar de externe link in uw webbrowser. Als het succesvol is, zal uw standaard browser te openen en poging om toegang te krijgen tot de pagina die u hebt opgegeven. Zolang uw internetverbinding actief is en de site die u probeert te openen is momenteel niet naar beneden, moet uw browser het external link te laden.

4 Diagnose van de syntaxis van uw getURL script als de oproep om de external link mislukt. De juiste formaat voor de opdracht op een druk op de knop, bijvoorbeeld, zou zijn:

on (release) {

getURL("http://www.yoururlhere.com");

}