Hoe wordt Backup contactpersonen in Outlook 2010 Beta

Microsoft heeft een bètaversie van Office 2010 voor het naar buiten komen met de volledige versie van het programma. Dit gaf de consument de mogelijkheid om de software voor de release te zien en hun opmerkingen en bug reports sturen naar Microsoft. Het liet ook de gebruikers van eerdere Office-versies op de komende versie van Office te proberen en beslissen of ze wilden om het te kopen. De Office 2010 bèta is een in de tijd beperkte proef, echter, en je moet het van uw computer na een bepaalde tijd te verwijderen en installeren van een volledige versie van Office. Voordat u de Office 2010 bèta van uw computer, back-up van uw Outlook 2010 contactpersonen zodat u ze kunt overbrengen naar een volledige versie van Office.

instructies

1 Klik op het tabblad oranje "File" aan de bovenkant van het venster Outlook 2010.

2 Klik op "Opties" aan de linkerzijde van het venster. Het venster "Outlook Options" verschijnt.

3 Klik op 'Geavanceerd' aan de linkerzijde van het venster.

4 Klik op de knop 'Exporteren'.

5 Klik op 'Naar een bestand exporteren, "en klik op' Volgende '.

6 Klik op het type bestand dat u wilt Outlook 2010 te creëren. Als u van plan bent om uw contacten in een andere versie van Outlook te importeren, selecteert u "Outlook-gegevensbestand." Klik op 'Volgende'.

7 Klik op de map die u wilt exporteren. Als u alleen uw Outlook 2010 contactpersonen exporteren, selecteert u "Contacts." Als u al uw Outlook 2010 poststukken te exporteren, kiest u "Persoonlijke mappen." Klik op 'Volgende'.

8 Klik op de "Browse" knop en gebruik de file explorer-venster naar de locatie op uw computer waar het geëxporteerde Outlook 2010 contacten moeten worden opgeslagen om te bladeren. Typ een naam voor het back-upbestand en klik op "OK."

9 Klik op "Finish" en klik vervolgens op "OK" om de back-up te maken.