Adobe Tutorial voor Polaroid Brush

Adobe Tutorial voor Polaroid Brush


Adobe Photoshop is een beeldbewerking en creatie programma waarmee u op vrijwel elke omgeving en detail op de computer aan te passen. Een van de beschikbare functies is een Polaroid borstel optie. Hiermee kunt u een beeld te manipuleren om het effect van een Polaroid foto te simuleren. Echter, dit is niet zomaar een knop klikt u eenmaal in de software - je nodig hebt om een ​​aantal instellingen aan te passen voor het effect juist te kijken.

instructies

1 Open Adobe Photoshop (of dubbelklik op het pictogram op het bureaublad of kies in het menu "Start").

2 Klik op "File", "Open" en kies vervolgens de afbeelding die u wilt de Polaroid Brush effect toe te voegen.

3 Selecteer de optie "Layer" in de rechterbenedenhoek van het programma en kies "Polaroid Brush Pack." Hierdoor wordt een optie menu in beeld.

4 Klik op de kleur van de Polaroid achtergrond en de grootte die u wilt, klik op "OK." De Polaroid effect is nu geplaatst op de afbeelding. De achtergrond is de grens die wordt geplaatst rond het beeld. Een typische beeld Polaroid heeft een witte rand, maar u kunt een andere kleur kiezen, zoals blauw of crème. U kunt variëren de afmetingen van de grens. Vaak wordt de Polaroid grens gebruikt om de scherpstelling in het midden van het beeld te brengen, dus als er veel gaande in het beeld te kiezen een kleine rand, waardoor de kijkers om meer van de afbeelding te zien. Als er maar één onderwerp op de foto, kiest voor een groter grens, omdat het helpt plaatst de focus uitsluitend op het opgenomen beeld.