How to Get Toestemming om Jungles Cut in "RuneScape"

De "RuneScape" Kharazi Jungle is een gebied ten zuiden van Shilo Village dat een aantal items die nodig zijn om de taken te voltooien Karamja bevat en coördineert voor de Treasure Trails minigame. Daarnaast is de Kharazi Jungle bevat verschillende dieren zoals de Red Gecko en Monkey die spelers kunnen vangen en te houden als huisdier. Om de jungle in te voeren, moet je snijd de door de overwoekerde jungle vegetatie. Hoewel je personage de jungle vegetatie niet kunnen snijden zonder het leren van de vaardigheid, kunt u de mogelijkheid na het begin van een meester quest te ontgrendelen.

instructies

1 Train je Agility om Level 50, Crafting tot level 50, Herblore tot level 45, Magic Level 56, Mining tot Niveau 52, Gebed tot level 42, Smithing tot level 50, Sterkte om Level 50, Thieving naar Level 50 en Woodcutting naar niveau 50.

2 Voltooiing van de quests Family Crest, Shilo Village, Waterfall Quest, Underground Pass en Heroes Quest.

3 Heeft u een Combat niveau van ten minste 75 en 108 Quest Points.

4 Reizen naar Varrock en loop noordwaarts naar de bank.

5 Schaf u Papyrus, twee Goudstaven, twee Lockpicks, twee Law Runes, drie Cosmic Runes, Houtskool, Machete, Hammer, Pikhouweel (metalen), Rune Hatchet, Soul Rune, Mind Rune, Earth Rune, Cut Jade, Cut Opal, Cut Red Topaz, Cut Diamond, Cut Emerald, Cut Ruby, Unpowered Orb, 30 van een Elemental Rune (Vuur, Aarde, water of lucht), touw en een Vial of Water. Plaats deze items in uw bank.

6 Reis naar Ardougne en loop noordoost naar de Legends 'Guild.

7 Praat met de Guard buiten de Legends 'Guild om te beginnen met de Legends' Quest.

8 Voer het gilde en spreek met Sir Radimus Erkle, wie je geeft een onvolledig kaart van de Kharazi Jungle (Radimus Notes). U moet de kaart te voltooien, bevriend met de lokale bevolking en de terugkeer van de Totempaal van de Kharazi Jungle.

9 Loop ten zuiden van de bank en een Hatchet, Machete, Houtskool, 10 gp en drie Papyrus in te trekken.

10 Loop ten zuiden van de brug en neem een ​​boot naar Brimhaven. Betaal Hajedy 10 gp en reizen naar Shilo Village.

11 Ga naar het oosten en verlaat Shilo Village.

12 Lopen zuiden naar de Jungle en gebruik je Hatchet en Machete om de overwoekerde jungle vegetatie.

13 Loop naar de westkant van de jungle en de rechtermuisknop op de Radimus Notes. Klik op "Complete" en je karakter maakt gebruik van de Crafting skill om de kaart te voltooien.

14 Ga naar het oosten naar het midden van de jungle en de rechtermuisknop op de Radimus Notes. Klik op "Complete" en je karakter maakt gebruik van de Crafting skill om de kaart te voltooien.

15 Ga naar het oosten naar de oostelijke kant van de jungle en de rechtermuisknop op de Radimus Notes. Klik op "Complete" en je karakter maakt gebruik van de Crafting skill om de kaart te voltooien.

16 Verlaat de jungle en het gebruik van de ingevulde kaart op een Jungle Forester verspreid over de grens Jungle. Ontvang een snorrebot en ontgrendelen de mogelijkheid om de overwoekerde jungle vegetatie.

Hints

  • Hoewel je hoeft niet naar de zoektocht naar Jungles snijden voltooien, de zoektocht verleent vier quest points, 7650 ervaring in de vier vaardigheden van keuze en ontgrendelt de mogelijkheid om een ​​Dragon Plein Shield hanteren.