Hoe te corrigeren Yahoo Messenger Installatiefout

Yahoo! installatie fouten wordt vaak geassocieerd met een slechte / verouderd installatiebestand vinden op Windows XP. Bij een poging om de slechte installatie proces is het belangrijk dat u alle oude en momenteel geïnstalleerde versies van Yahoo! Messenger te verwijderen en neem de juiste installatie stappen om de installatie fout treedt niet garanderen wanneer het opnieuw installeren van Yahoo! Messenger te omzeilen.

instructies

1 Verwijder het origineel exemplaar van Yahoo Messenger geïnstalleerd op uw computer. Windows XP-gebruikers Ga naar "Start" en vervolgens "Control Panel" en ga naar "Add / Remove" programma's. Vind de Yahoo Messenger-programma en verwijderen door te klikken op het programma (zou moeten zijn in alfabetische volgorde) en kiezen voor de optie verwijderen.

2 Controleer of u werkt met een nieuwere versie van de Windows Installer-applicatie, moet u minimaal Windows Installer 3.1 Redistributable (v2) geïnstalleerd. Bezoek de Microsoft schakel in onze rubriek de middelen om te controleren of u in ieder geval dit installer setup. Microsoft zal u vertellen of u een nieuwere versie geïnstalleerd wanneer u klikt op download en proberen om het pakket te installeren.

3 Reset uw computer na het installeren van de nieuwe installer programma en het verwijderen van de oorspronkelijke aanvraag.

4 Download de nieuwste versie van Yahoo! Messenger uit de Yahoo! Messenger pagina zich in onze rubriek middelen. Het is gesuggereerd dat je het bestand op uw bureaublad op te slaan voor het eenvoudig lokaliseren als dat nodig is.

5 Sluit alle geopende programma's die momenteel op uw pc. U kunt alle programma's te sluiten door te klikken op "alt + ctrl + delete" en vervolgens met de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor "dicht" voor elke geopende toepassing.

6 Dubbelklik op de Yahoo! Messenger installatiebestand van de door u gekozen locatie op te slaan, zoals uw bureaublad. Volg de eenvoudige installatie-instructies voor het programma. Let op andere applicatie-installaties kan worden gegeven, schakelt u die dozen om alleen de Yahoo! Messenger applicatie te installeren.

7 Klik op het icoon van Yahoo Messenger die op uw bureaublad verschijnt om het programma te testen. U kunt ook navigeren naar "Start" en vervolgens "Programma's" en klik vervolgens op de map van Yahoo Messenger, gevolgd door het pictogram van Yahoo Messenger. Als het programma gestart bent u klaar om het programma te gebruiken.

Hints

  • Het installeren van de nieuwste versie van Yahoo Messenger zal vaak vaststellen van de installatie fout van oudere programma's. Yahoo Messenger versie 9.1 is bekend dat een installatie fout meer dan de meeste anderen, het upgraden van uw installatie setup naar de nieuwste versie moet het probleem op te lossen, maar het is nog steeds raden u de moeite versie verwijderen voordat u de upgrade.