Hoe Web Sites van Kids Track

Hoe Web Sites van Kids Track


Meer kinderen dan ooit zijn online te gaan. Een Kaiser Family Foundation studie bleek dat, in een typische dag, zeven in 10 8- tot 18-jarigen online gegaan. Als gevolg hiervan, ouders maken zich zorgen over het gebruik van online kids 'en de veiligheid op het internet. The Children's Online Privacy Protection Act, of COPPA, werd opgericht om kinderen online te beschermen. COPPA vereist toestemming van de ouders voordat persoonlijke informatie van elk kind wordt onthuld. Ouders moeten zich bewust zijn van wat hun kinderen online doen. Hoewel er dure web bewakingsprogramma's, kunnen ouders eenvoudig controleren hun kinderen 'Web gebruik.

instructies

Hoe Web Usage in Internet Explorer Track.

1 Open uw internetbrowser door te klikken op het pictogram Internet Explorer.

2 Houd de "Ctrl" toetsen "H" op hetzelfde moment.

3 Klik op de dag dat u wilt zoeken. U kunt websites bezocht vandaag, gisteren of twee weken geleden te zoeken.

4 Klik op het pijltje in de "View op datum" bar. Klik op 'Bekijk op Meest Bezocht "om een ​​idee van welke sites uw kind het meest een bezoek te krijgen.

5 Klik op het pijltje in de "Uitzicht op Meest Bezocht" bar. Klik op 'Zoeken'. U kunt typen sites die u wilt zien of uw kind heeft bezocht. Dit is een goede optie als uw kind heeft beperkt sites.

Hoe Web Usage in Mozilla Firefox Track

6 Open uw Firefox-browser.

7 Druk op de "Ctrl" toetsen "H" op hetzelfde moment.

8 Klik op de "View" knop voor de drop-down menu.

9 Klik op "Door Datum en Site." Kies de dag dat u wilt zoeken, en een lijst van bezochte sites verschijnt automatisch.

10 Klik op de "View" knop voor de drop-down menu weer. Klik op de "Op Meest Bezocht" om een ​​idee van de meest populaire sites van uw kind is een bezoek te krijgen.

Hints

  • Als er geen historie aanwezig, kunt u contact op met uw kind over de vraag waarom hij is het verwijderen van de browsegeschiedenis.