Hoe maak je een PDF-bestand met Adobe Photoshop Maak

Hoe maak je een PDF-bestand met Adobe Photoshop Maak


Alle grafische programma's van Adobe kunt bestanden die compatibel zijn met elkaar te maken. Zelfs als u niet beschikt over Adobe Acrobat Professional, kunt u een aangepaste PDF-bestand met behulp van Adobe Photoshop nog steeds te maken. Hoewel Photoshop wordt vooral gebruikt voor het bewerken van beeldbestanden, het heeft ook tekst en lay-out tools die het gemakkelijk maken om een ​​document te maken. Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het maken van een PDF-bestand met Adobe Photoshop programma.

instructies

1 Open Adobe Photoshop. Ga naar "File" en klik op "Nieuw." Voer een naam voor uw bestand. Klik op de "Presets" drop-down menu en selecteer "letters US." Klik op 'OK'.

2 Ga naar de "Layers" paneel en klik op de "New Layer" knop aan de rechter benedenhoek. Ga naar het "Tools" paneel en selecteer de "Text" tool. Klik en sleep de muis over het gebied op het papier waar u wilt dat uw bestand tekst. Voer uw tekst in het vak die u hebt gemaakt. Gebruik het menu tekst opties aan de bovenkant van Photoshop om de doopvontstijl, grootte en kleur, alsmede de uitlijning van de tekst aan te passen.

3 Voeg eventueel afbeeldingen die u wilt uw bestand. Ga naar "File" en klik op 'Openen'. Zoek het image-bestand op uw computer die u wilt gebruiken en klik op 'Openen'. Zorg ervoor dat de tekst laag die u zojuist hebt gemaakt in uw bestand nog steeds geselecteerd is. Ga naar het "Tools" paneel en selecteer de "Move" tool. Sleep de afbeelding die u gewoon naar uw nieuwe bestand geopend.

4 Als u tevreden bent met uw lay-out zijn, ga naar "File" en selecteer "Opslaan als." Kies een locatie op uw computer waar u uw bestand op te slaan. In de "Format" drop-down menu "Photoshop PDF." Klik op de knop "Opslaan". Klik op "OK" om het dialoogvenster Photoshop box waarschuwing over het instellen overschrijft.

5 In de "Save Adobe PDF" venster opties instellen voorkeuren die u heeft over uw PDF-bestand. U kunt kiezen wat de compatibiliteit van uw bestand moet hebben en u kunt kiezen om de mogelijkheid om uw bestand te bewerken met Photoshop te behouden. Check "View PDF na het opslaan van" direct zien uw nieuwe PDF-bestand zodra je het op te slaan. Wanneer u klaar bent met het aanpassen van uw opties, klikt u op "Save PDF."

Hints

  • Hoe lager u de compatibiliteit van uw PDF-bestand te maken, zal het groter het bestand zijn. Het inschakelen van uw dossier verenigbaar met Adobe 6 of 7 zou genoeg moeten zijn voor de meeste computers zijn.