How to Make Something Pulse in After Effects

How to Make Something Pulse in After Effects


Adobe After Effects is een krachtig programma staat het creëren van professionele video-effecten die visueel belang aan bestaande video of afbeeldingen toe te voegen. Hoewel After Effects wordt geleverd met een verscheidenheid van plug-ins en pre-gecodeerde effecten die indrukwekkende motion graphics presentaties kunt maken, soms de gebruiker meer controle over een effect vereist. After Effects bevat pre-coded "puls" effecten die objecten zoals tekst animeren, maar met behulp van die effecten zorgt voor minder controle dan het bouwen van het effect zelf.

instructies

1 Verplaats de play-kop naar het punt op de tijdlijn waarin de animatie spel moet beginnen.

2 Selecteer de laag die u wilt animeren in de "Layers" palet.

3 Klik op de pijl naar links van de naam van de laag om de laag te openen, klik op de pijl naast 'Transform' om die te openen.

4 Sleep de "Anchor Point" sliders, zodat het ankerpunt kruis haar direct ligt in het centrum van het object dat u zal animeren. Dit zorgt ervoor dat de puls afkomstig van het centrum van het object.

5 Op het pictogram stopwatch links van de "schaal" toe aan een keyframe maken.

6 Druk op de "Page Down" -toets vijf keer aan de play-head vijf frames langs de tijdlijn te verplaatsen.

7 Stel de horizontale en verticale schaal van de laag op 120 procent van de eerste helft van de puls effect simuleren. After Effects maakt automatisch een key frame.

8 Druk op de "Page Down" toets drie keer om de play-head drie frames langs de tijdlijn te verplaatsen.

9 Stel de horizontale en verticale schaal van de laag terug naar 100 procent, simuleert de tweede helft van de puls effect. After Effects maakt automatisch een andere key-frame.

10 Sleep een selectievak rond de drie key-frames in de tijdlijn en druk op "F9" activeren "Easy Gemak," het effenen van de animatie tussen de frames.

11 Druk op "Shift + Page Down" om 10 frames naar beneden de tijdlijn. Druk op 'Ctrl + C "te kopiëren de animatie frames en druk op" Ctrl + V "om de animatie te plakken op het frame waar de play-hoofd zit.

12 Ga verder naar beneden de tijdlijn 10 frames en plakken het effect op elk interval van de puls effect zo vaak te simuleren zoals gewenst.