Het instellen van een Web Hosting server met Windows XP

Het instellen van een Web Hosting server met Windows XP


De mogelijkheid om een ​​web-hosting server is niet een bekend onderdeel van Windows XP. Dit is een ingebouwde functie die u kunt gebruiken met de meeste computers met Windows XP. Internet Information Services is een programma dat kan worden geïnstalleerd met behulp van een Windows XP-installatie schijf en zal u toelaten om een ​​website te hosten met behulp van uw computer. Je moet vertrouwd zijn met netwerken en websites om dit project uit te voeren. Uw router moet worden geconfigureerd om webverkeer te doen toekomen aan de computer waarop de server, zodat mensen er toegang via het internet.

instructies

1 Klik op 'Start' en vervolgens op "Configuratiescherm", "Netwerk- en Internet-verbindingen" en "Netwerkverbindingen." Klik met de rechtermuisknop op de netwerkadapter die uw computer verbinding met het internet en selecteer 'Eigenschappen'.

2 Scroll naar beneden naar "Internet Protocol (TCP / IP)", selecteer het en klik op 'Eigenschappen'. Klik op "Gebruik het volgende IP-adres."

3 Druk op de "Windows" toetsen "R". Typ "cmd" en druk op "Enter." Typ "ipconfig / all."

4 Voer het IP-adres, subnet en gateway vermeld voor de aansluiting op de "Internet Protocol (TCP / IP) Properties" venster en klik op "OK" twee keer.

5 Plaats de Windows XP-installatie-cd in de computer. Klik op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm' 'toevoegen of verwijderen programma's "en" toevoegen / verwijderen Windows-onderdelen. "

6 Klik op het vakje aan de linkerkant van "Internet Information Services (IIS)" en klik op 'Volgende'. Wacht tot de installatie is voltooid en klik op "Finish."

7 Klik op 'Start' en vervolgens "Configuratiescherm", "Prestaties en onderhoud", "Systeembeheer" en "Internet Information Services." Klik op het plus-teken aan de linkerkant van de naam van de computer en de "Websites." Dit is het management programma voor Internet Information Services, en de standaard website is hier te zien.

8 Gebruik een website design programma om uw website te maken, of de code zelf. Kopieer de site naar "C: \ Inetpub \ wwwroot" op uw computer.

9 Open uw webbrowser en open de configuratie site voor uw router. De log-in informatie is te vinden in de router documentatie. Ga naar de port forwarding opties en stuurt de poort 80 naar het IP-adres van uw computer.

10 Noteer het externe IP-adres opgegeven voor de router in de configuratie. Gebruik dit adres om toegang tot uw site te krijgen via het internet.