Hoe maak je een Play button in Flash 8

Hoe maak je een Play button in Flash 8


Het creëren van een "Play" knop in Flash vereist het gebruik van de ActionScript-AS3 programmeertaal. Computer programmering heeft twee belangrijke aspecten: een reeks stappen voor de computer uit te voeren en de manipulatie van data. Om een ​​afspeelknop in ActionScript AS3 te creëren, moet u eerst het programma stoppen met spelen, dan is de keuze om te spelen geven de gebruiker.

instructies

1 Open Flash en klik op "File" en vervolgens "Nieuw." Vanuit de uittrekbare menu, klikt u op "Flash-bestand (ActionScript 3.0)."

2 Klik op de "rechthoek" tool van de werkbalk, en terwijl de muis, sleept u over het podium ingedrukt om een ​​rechthoek te tekenen.

3 Klik op de "Text" tool en typ "Play" op de top van de rechthoek.

4 Klik op zowel de "rechthoek" en de tekst "Play" om ze te markeren en vervolgens in het hoofdmenu, klikt u op "wijzigen." Klik op "Convert to Nieuw symbool" van de uittrekbare menu. Klik op de knop "" radiale vak en type in "af te spelenMC" voor de naam.

5 Klik op "Window" in het hoofdmenu. Klik op "Eigenschappen" en vervolgens "Eigenschappen" weer uit de uittrekbare menu. Met je achtergrond en tekst nog steeds benadrukt, type in "play_btn" voor de "aanleg Name" in het venster "Eigenschappen".

6 Klik met de rechtermuisknop op het frame "1" van je "Actie" laag, klik vervolgens op "Actie" van de uittrekbare menu. Typ in de volgende code:

Stop;

playBtn.addEventListener (MouseEvent.CLICK, onPlayClick, vals, 0, true);

functie onPlayClick (evt: MouseEvent): void {

play();

}

Om uw film te testen, klik op "Control" in het hoofdmenu, klik op "Test Movie."