Hoe maak je een virtuele assistent website maken

Begin je eigen bedrijf gaat veel verantwoordelijkheden. Als je hebt besloten om een ​​virtuele assistent bedrijf op te bouwen, dan zul je ook nodig hebt om een ​​aanwezigheid op het web vast te stellen voor het. Klanten kunnen snel te navigeren naar uw website en bekijk uw informatie. Met een paar eenvoudige suggesties, leert u hoe u een virtuele assistent website te maken.

instructies

1 Maak een lijst van alle dingen die je wilt weergeven op je virtuele assistent website. Aan de slag met deze stap, moet u een eenvoudige schets om u te helpen door middel van de bouwfase van uw virtuele assistent website te maken. Tijdens deze beginfase, zult u ook een kans om toe te voegen, te verwijderen en informatie die zal worden opgenomen in uw virtuele assistent website te wijzigen. Onder andere belangrijke gegevens over de diensten die je voor een potentiële klant, eerder tevreden klant feedback en contactinformatie.

2 Kopen en het creëren van een professionele domeinnaam voor uw virtuele assistent website. De domeinnaam die u kiest zal de eerste indruk die een potentiële klant zal associëren met jou. Hoewel je misschien wilt een domeinnaam in de eerste plaats op basis van uw bestaande naam business te creëren, van mening dat het reeds door iemand anders kan worden gehouden. Sommige gratis web services bieden u een subdomein om te beginnen met het bouwen van een website. Met een sub-domein, zult u het meest waarschijnlijk een extreem lange URL die niet gemakkelijk te onthouden is. Bij aankoop van een domeinnaam van een provider, zorg ervoor dat het omvat de forwarding en maskeren functies. Dit zal u toelaten om bezoekers van uw website doorsturen naar een lange URL en vertonen nog steeds uw primaire domeinnaam.

3 Aanmelden voor een gratis website of blog voor potentiële klanten om gemakkelijk informatie over uw virtuele assistent bedrijf bekijken. Na de aankoop van een domeinnaam voor uw virtuele assistent website, moet u een plek om te hosten. Er zijn verschillende web services die u zal toestaan ​​om een ​​website te bouwen, zonder de uitgaven een hoop geld. Een paar voorbeelden van gratis of goedkope web hosting-bedrijven zijn onder andere Blogger, TypePad, Webs en WetPaint. Wanneer u het proces van het bouwen van uw virtuele assistent website te beginnen, kies een professioneel sjabloon dat uw afbeelding zal vertegenwoordigen. Potentiële klanten zullen u twijfelt of uw virtuele assistent website ziet eruit als een hobby website in plaats van één voor het bedrijfsleven.

4 Beslissen over de aard van web-elementen die u wilt op uw virtuele assistent website te plaatsen. Maak webpagina's die monsters van uw werk, certificeringen, cv en links worden weergegeven naar andere websites die eerder uw content hebben gepubliceerd. Het organiseren van de algemene lay-out van uw virtuele assistent website door het plaatsen van elk onderdeel op zijn eigen aparte webpagina. Als je alles te plaatsen op een locatie, zal het maken van uw virtuele assistent website er rommelig en onprofessioneel.

5 Voeg meerdere contact methoden om uw virtuele assistent website. Laat uw potentiële klanten weten dat u zeer toegankelijk zal zijn wanneer het gaat om hun zakelijke behoeften. Meld je aan voor een instant messaging-account die uw bedrijf of de domeinnaam zal weerspiegelen. Maak een aparte e-mailadres dat alleen informatie met betrekking tot uw virtuele assistent bedrijf zal behandelen. Je hoeft niet de klok rond beschikbaar zijn, maar maak een duidelijke zakelijke schema dat kan worden geplaatst op uw website.