How To Print Contact informatie Vanaf Outlook 2007

Wat uw reden voor het afdrukken van een lijst van uw Outlook-contactpersonen, het proces is relatief eenvoudig. U kunt de contactgegevens voor een persoon of voor iedereen in uw adresboek te drukken.

instructies

How To Print Contact informatie Vanaf Outlook 2007

1 Zet uw computer en uw Microsoft Outlook-account te openen. Dit is een applicatie die uw e-mail, agenda, contacten en taken integreert.

2 Kies "Contacts" van het linkernavigatievenster. Het is onder de rubriek "Mail" en wordt de tweede opgenomen van de bodem. Als uw navigatievenster wordt geminimaliseerd, toegang "Contacten" door te klikken op het pictogram langs de linker dunne, verticale strook. Het pictogram voor dit is een klein plein dat een rijbewijs lijkt. De sneltoets om toegang te krijgen "Contacten" is Ctrl + 3.

3 Kies welke contacten u wilt afdrukken door het selecteren van de juiste categorie aan de linkerkant van het scherm. Wilt u "All Contact Items" of een specifieke groep van hen, zoals contacten op uw werk of familie contactpersonen te selecteren? Wanneer u uw keuze te maken, zal het contact dozen verschijnen in het midden hoofdscherm. De contacten zullen worden opgenomen in alfabetische volgorde, tenzij u suggereert categorie, bedrijf of de locatie van de sectie links "Huidige weergave".

4 Selecteer "File"> "Print" van de belangrijkste taakbalk. De sneltoets voor het raam druk Ctrl + P.

5 Selecteer het aantal exemplaren dat moet worden afgedrukt en dan druk op de knop "OK".

Hints

  • De standaard afdrukinstelling zal uw contacten in visitekaartje stijl weer te geven. ze op een andere manier om af te drukken, kiest u Bestand> Afdrukken. Selecteer een andere optie door erop te klikken in de sectie "Print Style". Hit "OK."