Hoe maak je een nieuw Facebook account aanmaken & Move Alles om de Nieuw account

Hoe maak je een nieuw Facebook account aanmaken & Move Alles om de Nieuw account


Facebook is een social networking site waar je foto's, video's en Wall posts met vrienden, familie en fans kunnen delen. Soms kunt u uit te sluiten van uw oude account en een nieuwe te beginnen. Als u wilt een nieuwe Facebook-account aan te maken en verplaats alles van uw oude account, geen Facebook-applicatie of mogelijkheid bestaat om dit te doen. Hoewel je moet je handmatig opnieuw uploaden, kan de Facebook-download tool u helpen het proces te stroomlijnen.

instructies

Download een kopie van uw oude Facebook profiel

1 Klik op 'Account' en vervolgens op 'Accountinstellingen' en klik vervolgens op "Meer info" naast uw informatie te downloaden.

2 Klik op "Download" twee keer en klik vervolgens op 'Oké.' U ontvangt een e-mail wanneer de download is voltooid. Klik op de link in de e-mail en typ uw wachtwoord in om het downloaden te starten.

3 Dubbelklik op het gedownloade bestand op je computer om het uit te pakken. Een vereenvoudigde versie van je profiel wordt geopend in uw browser, compleet met foto's, video's, berichten en je vriendenlijst.

Open een nieuwe account en Upload uw informatie

4 Open een nieuwe account in Facebook door het invullen van het inschrijfformulier op de voorpagina en vervolgens te klikken op de link in de bevestigingsmail.

5 Re-voeg uw vrienden met de lijst in het downloadbestand.

6 Upload geen foto's, video's en nota's aan uw nieuwe Facebook-pagina. Je moet elk element afzonderlijk te uploaden. Als u niet een item op uw computer, controleer de download-bestand voor een kopie van het item en upload de kopie aan je Facebook-profiel.

Hints

  • Het onderhouden van meerdere accounts is een schending van de servicevoorwaarden van Facbook's. Verwijder je oude profiel door in te loggen op Facebook en vervolgens te klikken op 'Verzenden' op de Delete My Account Facebook-pagina.