Hoe te verbinden met het internet zonder een telefoon of breedband

Hoe te verbinden met het internet zonder een telefoon of breedband


Bij het reizen of zelfs wanneer simpelweg verplaatsen van het ene huis naar het andere, het vinden van een stabiele manier om verbinding te maken met het internet kan vermoeiend zijn. Het doorlopen van de drukte van het lokaliseren van een telefoonlijn, het aanvragen van een breedband-account, te wachten op een technicus om u opzetten ... het is allemaal genoeg om een ‚Äč‚Äčkleine kernsmelting leiden. Met behulp van een draadloze verbinding kunt u verbinding zonder de noodzaak van een telefoon of een breedbandverbinding en te gebruiken gratis openbare draadloze voorzieningen.

instructies

Aansluiten Met Easy Wifi Radar

1 Zet uw computer en zorg ervoor dat uw draadloze verbinding actief is. Om dit te bepalen, klikt u op Start, Instellingen en Configuratiescherm. Zoek naar het pictogram Netwerkverbindingen en klik erop. Als u in staat om uw draadloze verbinding pictogram ziet, zal het zeggen ingeschakeld, actieve of aangesloten. Als het als een handicap laat zien, moet u met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer Inschakelen om deze in te schakelen.

2 Download de gratis "Easy Wifi Radar" software van de Makayama website.

3 Installeer de software door de optie Bestand opslaan selecteren. Zorg ervoor dat uw computer een manier om zip-bestanden te openen omdat het programma is in het zip-formaat.

4 Laat het programma te installeren en selecteer de radar pictogram Easy Wifi te openen voor de eerste keer. Het programma zoekt naar draadloze signalen zich in uw omgeving en aan te sluiten op elke locatie die openbaar toegankelijk is of in ieder geval niet een wachtwoord om verbinding te maken met het nodig hebben.

Aansluiten zonder toevoegen van een nieuw programma

5 Klik met de rechtermuisknop op het kleine computer pictogram in de taakbalk in de buurt van de computer klok.

6 Selecteer "Beschikbare draadloze netwerken."

7 Selecteer het netwerk waarmee u verbinding.

Hints

  • Hoewel Easy WiFi Radar kunt u aangesloten op het internet gratis, kunt u niet het gevoel dat het downloaden van een programma alleen maar om online te gaan. In deze gevallen, op zoek naar een gratis draadloos toegangspunt op veel verschillende websites zoals wififreespot.com, openwifispots.com en gwifi.net kan de volgende beste oplossing zijn. Als u niet zeker weet hoe u draadloze verbindingen te gebruiken, biedt Microsoft een gratis gids om uw computer aangesloten op uw gewenste gratis draadloze verbinding in een korte tijd (zie Resource 2).