Hoe maak je een Sign Font

Hoe maak je een Sign Font


Het creëren van lettertype voor een teken vereist de creatie van het type, dat is een vector-formaat. Dit betekent dat het kan worden aangepast aan een groot formaat zonder verlies van de scherpte of kwaliteit van de karakters. Dit is ideaal voor signs omdat borden vaak worden gemaakt met grote letters goed zichtbaar zijn. Merk op dat het woord & ldquo; font & rdquo; is een specifieke term voor tekens van een bepaalde grootte en het gezicht, zodat de meer algemene en nauwkeurige term & ldquo; soort & # 039; & # 039; is hier van toepassing.

instructies

1 Schrijf het alfabet op een stuk papier. Gebruik een zwarte viltstift of marker, niet een balpen, voor het beste resultaat. Sjablonen zijn beschikbaar om u te helpen bij het schrijven van een alfabet met rechte brieven van soortgelijke afmetingen (zie bronnen).

2 Scan uw template of een stuk papier met het alfabet you & # 039; ve geschreven. Scannen met een minimum van 300 dpi resolutie in grijstinten, en gebruik maken van de bitmap-formaat. Als u geen scanner bezit, gebruik dan een digitale camera om een ​​foto van het alfabet te nemen en importeer de afbeelding in uw computer.

3 Importeer uw gescande afbeelding in een tekenprogramma, zoals Photoshop of Gimp. Gimp is gratis beschikbaar onder de GNU General Public License. Het schoonmaken van de onvolkomenheden in het lettertype en de wijzigingen aan te brengen indien gewenst. Filters toepassen om de weergave van het beeld te wijzigen. Sla het op als een bitmap-bestand.

4 Vectoriseren uw afbeelding naar type te maken. Open uw bitmap in een vector graphics editor, zoals Inkscape, ook vrij beschikbaar, of Coral Draw. Trace van de bitmap (in Gimp, klikt u op & ldquo; Path, & rdquo; & ldquo; Trace Bitmap & rdquo;). U kunt dan manipuleren van de personages om de gewenste look door te vereenvoudigen of de knooppunten te slepen langs het pad van je personages, of gewoon de personages laten zoals handgeschreven soort te bereiken. Sla het type als een SVG-bestand als u Inkscape.

5 Importeer uw nieuwe SVG-bestand in fontforge als je niet geïnteresseerd in het kopen van software of kopiëren van de gevectoriseerd afbeelding in FontLab of Fontographer als je geïnteresseerd bent in het kopen van professionele software. Correcties en het genereren van uw lettertype. Ga naar ldquo van &; File, & rdquo; klik & ldquo; Genereer & rdquo; en sla uw bestand met een .ttf uitbreiding van een TrueType-lettertype te creëren.

6 Zoek uw gegenereerde lettertype en sleep deze naar uw lettertype directory. Deze is te vinden door te klikken op "Control Panel", "Fonts" in Microsoft Windows, of "Thuis Folder", "Libraries", "Fonts" op een Mac. Dit zal uw lettertype dat beschikbaar is in de meeste toepassingen dat type gebruiken.

Hints

  • Ontdek fontforge tutorials om te leren hoe je Kern te creëren fontfamilies of varianten van het lettertype, zoals cursief en vet.