Hoe maak je een Netgear WGR614 gebruiken met een WRT160N

Het hebben van twee verschillende draadloze routers geeft u de mogelijkheid om een ​​sterker signaal over een groter gebied. Met de vooruitgang in de automatisering om draadloze routers zijn gekomen, het opzetten van twee routers om samen te werken is een eenvoudig proces. Eenmaal ingesteld, kunt u elke draadloze computer of internet apparaat hook hebben tot een van de routers. De computers en internet apparaten worden allemaal met precies dezelfde internetverbinding. U kunt zelfs aansluiten bedrade verbindingen naar een van de routers.

instructies

1 Schakel alle apparatuur, waaronder computers, modem en router.

2 Sluit het ene uiteinde van de netwerkkabel aan op één van de uitgangen aan de achterzijde van de Linksys WRT160N router. Steek het andere uiteinde van de kabel in de modem-ingang aan de achterkant van de Netgear WGR614.

3 Sluit uw modem. Geef de modem een ​​paar minuten om door de boot-up proces. De meeste modems zal enkele stevige groene lichten samen met een knipperend licht (zie de documentatie van uw modem voor meer details) te hebben.

4 Sluit de Linksys WRT160N router en geef het een paar minuten om op te starten en te verbinden met uw modem. Sluit de Netgear WGR614 en geef het een paar minuten om zich te registreren en verbinding met het internet ook.

5 Zet uw computers en andere apparaten met een internetverbinding met de "handshake" tussen de draadloze netwerkkaarten en elk van de routers te beginnen. Zorg ervoor dat uw apparatuur wordt aangesloten op het apparaat met het sterkste signaal, ongeacht welke router is. Dit zal u helpen om de internetverbinding druppels te beperken.