Hoe kan ik een dvd in RealPlayer Play

RealPlayer is een van de meest populaire mediaspelers ooit ontwikkeld. Het is te vinden op veel computers als één van de opties naast de standaard mediaspeler en een aantal nummers en video's kunnen alleen worden afgespeeld met het programma. Het krijgen van een dvd te kunnen afspelen in RealPlayer is normaal gesproken zo eenvoudig als het plaatsen van de schijf in het dvd-station op uw computer en te wachten op de DVD te starten. Echter, als RealPlayer niet is geconfigureerd om de DVD bij het inbrengen beginnen, kunt u gemakkelijk met de hand spelen.

instructies

1 Opstarten RealPlayer.

2 Plaats een dvd in het dvd-station op uw computer en laat de computer en RealPlayer om de aanwezigheid van de DVD te erkennen.

3 Klik op de beschikbare items als de DVD-menu op het scherm verschijnt. U kunt beginnen met het spelen van de DVD door dit te doen. Als de DVD-menu niet verschijnt, klik op "Play" op de werkbalk en een drop-down menu zal verschijnen. Klik op "Play CD of DVD" en de DVD te laden in RealPlayer.

4 Klik op 'Extra', 'Voorkeuren' en tenslotte "DVD" naar een scherm dat zal toestaan ​​dat een DVD automatisch gestart wanneer deze in het schijfstation wordt geplaatst openen.

5 Maak de "Wanneer u een DVD Start Playback" -optie, zodat de DVD kan beginnen bij het inbrengen in het dvd-station en bevestig de selectie. Hierdoor kan de DVD zodra je hem in het schijfstation te starten, zodat je nooit meer hoeft te handmatig te starten.