Dell Latitude 510 Notebook Computer Information

De Dell Latitude D510 is een business-georiënteerde notebook computer. Het werd uitgebracht door Dell in mei 2005. Het is ontworpen met de zakelijke reiziger in het achterhoofd, met een laag gewicht en een carry-on-vriendelijk design. De geïntegreerde Intel Graphics Media Accelerator is niet het beste voor het spelen van games, maar functioneert goed voor zakelijke software en licht movie kijken.

fysieke Vorm

De Latitude D510 is pal in het midden van de mogelijke netbook ontwerpen. Het meet 12,6 inch breed, 10,4 inch diep, en 1 inch hoog. De laptop weegt 5,2 pond met de standaard batterij geïnstalleerd, waardoor het in het midden van de 'dun en licht' genre van notebooks. Het heeft een volledig toetsenbord, maar is niet zo groot dat een bijgevoegd numeriek toetsenbord hebben. De geïntegreerde trackpad meet 2,3 inch met 1,9 inch.

Process and Memory Specificaties

De Dell Latitude D510 wordt geleverd met een 1.73 GHz Pentium M 730 processor. Met ingang van mei 2010, is dit niet bijzonder snel beschouwd, maar is voldoende voor het uitvoeren van lichte zakelijke toepassingen onder de meegeleverde Windows XP Professional. Het wordt geleverd met 512 MB DDR2 RAM-geheugen op twee modules. De maximale hoeveelheid RAM die in de D510 kan worden geïnstalleerd is 2GB.

Harde schijven en optische drives

De Dell Latitude D510 wordt geleverd met een 40 GB 2,5-inch SATA harde schijf. De Latitude D510 is in staat om ondersteuning van bijna elke capaciteit harde schijf. Ook wordt geleverd met een CD-RW / DVD of 8x DVD-branden station. De optische drive maakt gebruik van een standaard connector, maar moet in een aanpassing caddy worden ingebracht. Zorg ervoor dat deze overeenkomt met de rest van de laptop.

Netwerken

De Dell Latitude D510 wordt geleverd met een ingebouwde 802.11g WiFi netwerkkaart en heeft antennes geïntegreerd in de behuizing. Er is ook een 10/100 Netwerk verbinding geïntegreerd in de unit voor bekabelde netwerken. De 802.11g Wi-Fi-netwerk wordt geleverd door een Mini-PCI-kaart, dat verwijderbaar is. Dit betekent dat als een betere netwerktechnologieën worden vrijgegeven, de Dell Latitude D510 kan worden opgewaardeerd om ze te gebruiken.

Software

De Latitude D510 wordt geleverd met Windows XP Professional 32-bits besturingssysteem. Ook geleverd met diverse andere programma's, waaronder proefversies productiviteit en antivirus producten. Windows XP, de Dell Latitude D510 heeft toegang tot een enorme bibliotheek van gratis en commerciële software. Met zijn redelijk krachtig proces en aanvaardbare hoeveelheid RAM-geheugen, is er niet veel non-gaming software die de laptop niet kan draaien op een behoorlijke snelheid.