Hoe te repareren Glasvezel Carrosserie

Glasvezel is een duurzaam en lichtgewicht materiaal dat wordt gebruikt in de boot en de auto-industrie en in het kanaal werk en in het water en gas tanks. Een ander kenmerk van glasvezel is dat bijna elke spleet, breuk, gat of delaminatie vrij gemakkelijk kunnen worden hersteld met het materiaal en resulteren in dezelfde sterkte als voor de reparatie. In sommige gevallen, de reparatie is eigenlijk sterker dan voorheen.

instructies

1 Met behulp van een kleurstof molen en, het dragen van een masker en een veiligheidsbril, de voorbereiding van de reparatie door rechtstreeks slijpen geen scheuren op de crack tot je halverwege het materiaal. Afbouwen van de muren van de gemalen gebied totdat ze geleidelijke hellingen. Als er een gat helemaal door gebruik aluminiumband het gat bedekken. Voor zowel scheuren en gaten, herhaal hetzelfde proces aan de achterzijde voor het behoud van een sterk herstel.

2 Leg een stuk van een plaat of een vlakke ondergrond achter het gat en tape op zijn plaats, zodat de tape niet zinken in het gat. Knip de tape, zodat er geen opstaande randen en maak het glad met schuurpapier. Scuff waar u toevoegt glasvezel of het zal niet goed hechten. Scuff 1 inch meer dan nodig helemaal rond de reparatie om de samenhang te verzekeren.

3 Blaas het gebied af en zorg ervoor dat al het stof is uit de reparatie.

4 Meng de vulstof met de verharder volgens de aanwijzingen op de verpakking. Filler is dik in de consistentie, zodat u nodig heeft om het te mengen met de hand. Draag rubberen handschoenen bij het werken met glasvezel omdat het rommelig krijgt --- de verharder zal een chemische brandwonden verlaten als het uw huid raakt. Wanneer het vulmiddel vermengd wordt, zal het een kleur helemaal door zijn.

5 Verpak de reparatie met het vulmiddel. Gebruik een plamuurmes om de vulstof glad te strijken. Zorg ervoor dat er geen gaten tussen de vulstof en de bumper. Ook zeker de vulstof niet inspringen. Als dat zo is, voeg meer vulmiddel tot het niveau met de omgeving. Genees totdat het is moeilijk en koel aanvoelt.

6 Schuur de filler tot je een gladde, onberispelijke oppervlak. Als het niet in orde, voeg meer filler bovenop de bestaande vulstof en herhaal het proces.