Hoe het opzetten van een Full PC Proxy

Hoe het opzetten van een Full PC Proxy


Een proxyserver fungeert als een filter dat zich tussen het Internet en alle computers beschermd in een netwerk, speciaal ontworpen om vangen en reroute schadelijk verkeer. een computer configureren als een proxy-server vereist hetzij Windows 7 of het gebruik van derden proxy-server software. Windows 7 heeft een Internet Connection Sharing (ICS) applicatie waarmee een computer om te opereren als een proxy-server voor andere computers op het netwerk. Voor niet-Windows 7-gebruikers, WinProxy, WinGate, ProxyWay of een andere proxy-server software nodig om een ​​volledige pc-proxy configureren met succes.

instructies

Windows 7-gebruikers

1 Zet de computer en klik op de "Start" knop Windows zodra de computer volledig is geladen. Selecteer vervolgens "Control Panel" in het menu Start.

2 Klik op het pictogram "Netwerk en internet" in het Configuratiescherm. Selecteer vervolgens "Network and Sharing Center" en klik op "Netwerkverbindingen beheren" in de linkerzijde van het venster.

3 Klik met de rechtermuisknop op de beschikbare netwerkkaart en selecteer 'Eigenschappen'. Voer het wachtwoord van de beheerder, indien daarom wordt gevraagd, klik op het tabblad "Delen".

4 In het venster Delen, vink de optie genaamd "Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via de internetverbinding van deze computer." Daarna klikt u op "OK" om de wijzigingen op te slaan.

5 Klik op 'Ja' in het bevestigingsvenster dat verschijnt en herstart de machine. Elke computer op het netwerk moet ook opnieuw worden opgestart om de nieuwe instellingen te gebruiken.

Non-Windows 7-gebruikers

6 Plaats een installatie proxysoftware disk (zie bronnen) in de personal computer of selecteer het gedownloade installatiebestand en klik op de knop "Install". Zorg ervoor dat de optie "Full installatie" in het pop-up venster te selecteren.

7 Herstart de computer wanneer u wordt gevraagd om de installatie te voltooien.

8 Open het menu "Start" een keer gereboot en klik op de "Alle Programma's" lijst. Open de geïnstalleerde proxy software.

9 Klik op de knop "Configure" om de configuratie te starten.

10 Voer informatie over de computer van de Internet-verbinding type en de snelheid met behulp van de drop-down menu's. Na, de gebruikersnaam invoeren van de beheerder en het wachtwoord voor de internetverbinding, als daarom wordt gevraagd. (Het programma zal automatisch configureren van de PC als een proxy voor het netwerk, het toewijzen van een geschikt IP-adres.) Herstart de computer en internetverbinding om het proces te voltooien.