Hoe te installeren Macromedia Flash Player 10

Macromedia Flash Player 10 biedt uitzonderlijke technologie die uw visuele ervaring op de computer verbetert. Het wordt geleverd door Adobe en wordt aangeboden als een gratis download. Veel van de websites die u gelegenheid om te bezoeken moet Macromedia Flash Player 10 om correct weer te geven zou kunnen hebben. Daarom moet u deze installeren op uw computer. Volg de onderstaande om dit programma te installeren op uw computer te stappen.

instructies

1 Controleer de systeemvereisten voor de installatie van Macromedia Flash Player 10 via de link hieronder. Zorg ervoor dat uw computer voldoet aan deze vereisten voordat u Macromedia Flash Player te installeren.

2 Sluit alle toepassingen op uw computer om de beste resultaten met uw download te bereiken. Na te veel applicaties draaien op hetzelfde moment kan afbreuk doen aan het downloaden zijn.

3 Bezoek de website van Adobe voor toegang tot de gratis te downloaden voor Macromedia Flash Player 10 met behulp van de eerste schakel vermeld. U vindt de link voor de download op de linker kant van het scherm te zien. Klik De link.

4 Neem de tijd om de informatie die op de nieuwe webpagina verschijnt lezen. U zult merken dat deze pagina biedt de download voor Windows. Als u gebruik maakt van een ander besturingssysteem, klik op de link voor een "Different Operating System."

5 Controleer of de browser die op deze pagina is degene die u gebruikt. Als het niet, klik dan op de link voor een "Different Operating System."

6 Sluit alle andere tabbladen of browservensters die u hebt geopend.

7 Klik op de link voor de "Software Licentie-overeenkomst" en lees het. Nu, kunt u klikken op de "Accepteren en installeren nu." In slechts een paar momenten, zul je hebt gedownload en geïnstalleerd Macromedia Flash Player 10.

Hints

  • Controleren op updates voor uw besturingssysteem wanneer het installeren van nieuwe software. Installeer alle updates die available.Print zijn deze aanwijzingen voordat u begint voor eenvoudige reference.Uninstall en de toepassing opnieuw installeren als de installatie van nieuwe software niet werkt.