Hoe kan ik IP-adressen Zet Van Binary naar decimaal

Hoe kan ik IP-adressen Zet Van Binary naar decimaal


Op een computernetwerk gebaseerd op het Internet Protocol (IP), elk computer een uniek IP-adres. Een IP-adres is een reeks van vier cijfers, elk tussen nul en 255. Volgens afspraak, een IP adres perioden scheiden elk nummer van de volgende in de reeks. IP-adressen staan ​​centraal voor het hosten en netwerkbeheer, hetzij in decimale of in binaire vorm. U kunt een binaire IP-adres om te zetten in zijn decimale equivalent.

instructies

1 Start een webbrowser en ga naar een online nummerconversie dienst op het internet. Bijvoorbeeld, de gratis service van EasyCalculation is toegankelijk via de "Binary om de Hex en decimale converter" website.

2 Vormen de eerste van de vier binaire getallen op het IP-adres als een invoer aan de omzetter. Als bijvoorbeeld de binaire IP adres 11010101.00110101.01110011.00111001 Typ 11.010.101 in de "Insert binaire waarde" van de EasyCalculation webformulier.

3 Instrueer de converter om te zetten het binaire getal naar decimaal. Bijvoorbeeld, voor het monster IP-adres in stap twee, de EasyCalculation site automatisch het decimale equivalent (213) in het veld "decimaal" weergegeven.

4 Herhaal stap twee en drie voor elk van de overige drie cijfers in het binaire IP-adres en noteren van elk resultaat. 213.53.115.57: Voor het monster IP-adres, het uiteindelijke resultaat de sequentie van vier decimale getallen, in dezelfde volgorde waarin ze waren in de oorspronkelijke binaire IP adres.