Wat maakt een harde schijf crash?

Wat maakt een harde schijf crash?


De harde schijf is om uw computer wat je geheugen is om je hersenen. Het is waar je computer slaat informatie, programma's en gegevens, dat is de reden waarom de harde schijf defect verwoestende kan zijn.

Oorzaken

Helaas, de oorzaken van de harde schijf kapot zijn talrijk. Het kan worden veroorzaakt door iets wat je deed, zoals het laten vallen van de computer, of het kan gewoon het einde van zijn levensduur heeft bereikt.

Waarschuwingsborden

Uw computer kan "waarschuwen" je dat de harde schijf ontbreekt. Als u plotseling hoor je harde schijf spinnen luid, bericht bestanden ontbreken of uw computer begint vaak bevriezen, PCMech.com zegt dat het waarschijnlijk de harde schijf mislukking.

magnetische Failure

Harde schijven zijn gevoelig voor magnetische velden wanneer ze met elkaar in contact, wist het vaak harde schijf. Veel computergebruikers sprekers hebben magnetische velden, zodat ze houden een 1-2 voet vanaf uw harde schijf.

effecten

Als een harde schijf kapot gaat alle gegevens op uw computer wist, moet u beginnen vanaf nul. Na het vervangen van de harde schijf, moet u uw besturingssysteem en de software die u wilt installeren.

Preventie / Solution

Harde schijf crasht kan gewoon gebeuren zonder waarschuwing, dat is waarom het altijd slim om uw data back-up op de schijf of externe harde schijf.