Film voor Windows dat blokkeert warmte van de zon

Film voor Windows dat blokkeert warmte van de zon


Glasfolies vermindering van de overmatige zonnewarmte en schittering van alle bestaande venster. Ze blokkeren infraroodstraling door te dringen uw huis tijdens de zomer en het genereren van voldoende warmte om uw stookkosten te snijden in de winter. Met torenhoge nut en het huis van de onderhoudskosten van vandaag, veel huiseigenaren beseffen het belang van het hebben van energiezuinige woningen. Glasfolies zijn niet alleen rendabel maar ook milieuvriendelijk.

Gemeenschappelijke kenmerken van Window Films

Naast het leveren van energie-efficiëntie, glasfolies of verblinding glasfolies zijn ook snel en eenvoudig te installeren. In de meeste gevallen, kan iedereen glasfolies installeren door de instructies van de fabrikant. Ze hebben dezelfde eigenschappen als autoruit films die de effecten van ultraviolet (UV) straling vermindert. Glasfolies effectief te blokkeren van het grootste deel infraroodstraling zonder dat het draaien van uw huis in een donkere kamer. Ze kunnen ook voorkomen dat overmatig warmteverlies in de winter. Glasfolies zijn er in verschillende maten en merken. Andere soorten, zoals zonne-films en zonne-schermen bieden dezelfde warmte management oplossingen. Ze beveiligen warmte niveaus optimaal wanneer de temperatuur koud wordt, terwijl het verminderen van de overmatige hitte van de felle en geseling stralen van de zon.

Hoe u de juiste Window Film

Kijk voor de totale warmte gereflecteerd en afgewezen bij het winkelen voor glasfolies. Per definitie, die tot uitdrukking warmte verwijst naar de zonnestralen die glasfolies af kan stuiteren terwijl afgewezen warmte heeft betrekking op infrarood licht dat het raam films kunnen opnemen en afgeven. Infrarood licht is hetzelfde licht dat warmt uw huis. Kies degene met een matige reflectie en afwijzing tarieven te reguleren of de controle van de warmte die in en uit komt door uw ruiten. U kunt ook op zoek naar de Zichtbare Overbrenging (VT) waarde voor de film na het aanbrengen van het aan een duidelijke ruit glas. Geef je mening over de garantie van de fabrikant voor het aanbrengen van de film op uw raam en kijk voor de Solar Heat Gain Coëfficiënt (SHGC). U hebt het juiste materiaal als de VT-waarde groter is dan de SHGC waarde, op basis van de University of Central Florida.

Voordelen van het gebruik Window Films

Glasfolies reduceren de energiekosten normaal nodig is voor koeling. De meeste merken zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen, zodat de zon om uw huis te verwarmen in de winter. Door het handhaven van het juiste niveau van warmte in uw huis, zal het hele gezin genieten van een gezonde lichamelijke en geestelijke voorwaarden die door het verminderen van stress over door extreme of gebrek aan indoor warmte gebracht. Te veel warmte zal ook schade woninginrichting en zelfs elektrische apparaten. Glasfolies minimaliseren van de effecten van UV-stralen die meubels, vloeren materiaal en andere items kunnen ruïneren in uw huis. En glasfolies toe privacy aan uw huis door het blokkeren van het uitzicht in uw huis.

Nadelen van Window Films

Glasfolies hebben de neiging om uw raam uitzicht donkerder te maken. Permanente zonne-glasfolies kan de hitte van de zon af te schrikken om uw ramen te dringen wanneer u het meest nodig hebben - bijvoorbeeld tijdens de winter. Om deze reden kiezen van de juiste zonne-glasfolie die het beste voor uw locatie zou werken om onnodige kosten in de toekomst te voorkomen.