Hoe Javascript verwijderen van Word-documenten

Als je de tekst van een webpagina te kopiƫren en te plakken in een Word-document, zult u merken dat de opmaak van het document is anders dan op het scherm verschenen. U kunt ook merken dat je problemen corrigeren van de opmaak problemen. Dit gebeurt wanneer de JavaScript ingebed in de webpagina wordt overgebracht naar het Word-document, samen met de gekopieerde tekst. de Javascript verwijderen kunt u de tekst zoals u zou doen in een Word-document op te maken.

instructies

Verwijder Javascript uit Word 2007 Documents

1 Open het document in Microsoft Word.

2 Klik op de "Office" knop in de linker bovenhoek van het scherm.

3 Klik op 'Opslaan als' en kies 'andere formaten. "

4 Kies "Platte tekst" uit het "als type Opslaan" pull-down menu. Klik op "OK" om te controleren of u het document in txt-formaat op te slaan. Door het document in tekstformaat te besparen, wordt u het wissen van alle opmaak van het document en alle ingebedde JavaScript.

5 Sluit het document in Word.

6 Klik op het woord "Office" knop en kies "Open." Klik op "alle tekstbestanden" in het "Type" pull-down menu en kies het .txt-bestand dat u zojuist hebt gemaakt. Klik op "OK" om het bestand te openen.

7 Klik op "Save As" en kies "Word-document." Klik op 'OK'. Nu u kunt bewerken en formatteer het bestand als elke Word-document.

Verwijder Javascript in oudere versies van Word

8 Open het document in Microsoft Word.

9 Klik op het tabblad "File" en kies "Opslaan als."

10 Kies "Platte tekst" uit het "als type Opslaan" pull-down menu. Klik op "OK" om te controleren of u het document in txt-formaat op te slaan. Door het document in tekstformaat te besparen, wordt u het wissen van alle opmaak van het document en alle ingebedde JavaScript.

11 Sluit het document in Word.

12 Klik op het tabblad "File" en kies "Open." Klik op "alle tekstbestanden" in het "Type" pull-down menu en kies het .txt-bestand dat u zojuist hebt gemaakt. Klik op "OK" om het bestand te openen.

13 Klik op "Save As" en kies "Word-document." Klik op 'OK'. Nu u kunt bewerken en formatteer het bestand als elke Word-document.