Hoe kan ik een upgrade naar Windows XP te installeren zonder een eerdere versie van Windows

Hoe kan ik een upgrade naar Windows XP te installeren zonder een eerdere versie van Windows


Microsoft brengt upgrades voor het besturingssysteem Windows XP op een wekelijkse basis via de "Windows Update" service. Upgrades geïnstalleerd via Windows Update, moet in de volgorde waarin ze werden vrijgelaten om goed te werken om te worden geïnstalleerd. Als u nog niet geweest het houden van uw exemplaar van Windows XP bijgewerkt en niet over de nieuwste upgrades, zal het lastig zijn om uw systeem te onderhouden met behulp van deze methode. De oplossing voor dit probleem ligt in Windows XP's "Service Packs," die aanzienlijke upgrades van het besturingssysteem zijn. Deze Service Packs kunnen handmatig worden gedownload en hebben alle van de eerder uitgebrachte upgrades naar Windows XP in een pakket. U kunt Windows XP handmatig te upgraden met behulp van een service pack, zelfs als u niet de vorige versie van Windows XP hebben.

instructies

1 Open uw webbrowser. Als u nog niet te downloaden en omdat het bezit van Windows XP geïnstalleerd nieuwe webbrowsers op uw computer, zal uw standaard webbrowser Internet Explorer zijn.

2 Ga naar het Microsoft Download Center website voor Windows XP Service Pack 3. Service Pack 3 is de nieuwste en laatste upgrade voor Windows XP, sinds mei 2010. Het bevat alle van de vorige upgrades voor het besturingssysteem die ooit zijn uitgebracht in één -pakket (inclusief service Packs 1 en 2), dus zelfs als je een verouderde versie van Windows XP kunt u nog steeds meteen uw computer op snelheid met service Pack 3.

3 Klik op 'Download'. Dit zal de Windows XP Service Pack 3 MSI (Microsoft Installer) installatie bestand downloaden naar uw computer.

4 Dubbelklik op het bestand Microsoft Installer u zojuist hebt gedownload.

5 Klik op "Next" om de installatie proces voor het Service Pack 3. Klik beginnen "Ik ga akkoord" te stemmen met de Service Pack 3 TOS (terms of service) en klik op 'Volgende' om uw exemplaar van Windows XP direct te upgraden naar de nieuwste mogelijke versie ongeacht of u een eerdere versie geïnstalleerd op uw computer had.

Hints

  • Microsoft stopt met het ondersteunen van computers met Windows XP Service Pack 3-besturingssysteem in april 2014 geen extra upgrades zal worden vrijgegeven na deze tijd.