Hoe maak je een Personal Computer Rebuild

Hoe maak je een Personal Computer Rebuild. Op een bepaald moment zal de meeste personal computers worden herbouwd. In plaats van het nemen van het naar een computer winkel en het betalen schandalige prijzen, is het mogelijk om het te herbouwen thuis. Dit bespaart niet alleen geld, maar voorkomt ook dat anderen het zien van gevoelige of persoonlijke informatie die er op je personal computer. Lees verder om meer te leren.

instructies

1 Kopieer alle benodigde informatie. Alle documenten, Internet favorieten, foto's en muziek bijvoorbeeld, moeten worden gekopieerd. De gegevens kunnen worden opgeslagen op een flash drive, een extra harde schijf, een cd of dvd, of een ander opslagmedium met voldoende geheugen. Alle bestanden of informatie die moet worden op de personal computer na de verbouwing moeten worden gekopieerd.

2 Lokaliseren software nodig. Zorg ervoor dat het besturingssysteem schijven, en softwareprogramma's worden geïnstalleerd. Stuurprogramma's voor externe apparaten, zoals printers, kan direct worden gedownload van de website van de leverancier. Zorg er ook voor elke serienummers nodig om software te installeren zijn gevestigd.

3 Formatteren van de harde schijf. Dit wist alle gegevens op de computer. Dit mag alleen worden gedaan nadat alle gegevens zijn gekopieerd, en de software is gevonden. Het tenietdoet alle informatie op de harde schijf, en het is niet voor vergoeding in aanmerking als het eenmaal is begonnen met het formatteren. Opmaak wordt meestal gedaan door het plaatsen van een boot disk, en het typen van het commando "format c :."

4 Installeer de oudste software eerst, dan de nieuwere software. De nieuwe software is normaal gesproken meer compatibel, zodat het installeren van de oudere software eerste maakt eventuele problemen zichtbaar aan de voorkant. Zorg ervoor dat u ook de installatie van de drivers nodig zijn, en om de instellingen gewenste personaliseren.

5 Zet documenten en andere gekopieerde informatie terug. Kopieer alle gegevens terug vanaf de andere opslagapparaat.

6 Test programma's om ervoor te zorgen dat ze werken. Open programma's alleen maar om ervoor te zorgen dat ze goed functioneren en er waren geen problemen met de installatie.