Hoe gebruik Excel Sneltoetsen Met de navigatietoets

Excel is een krachtig hulpmiddel dat vele sneltoetsen ter beschikking van zijn gebruikers heeft. De Control-toets is een van de meest krachtige toetsen om te gebruiken voor snelkoppelingen en wordt aangeduid met 'Ctrl' op het toetsenbord. Deze sleutel wordt meestal op de rechter- en linkerzijde van het toetsenbord naar de bodem. Het is gemakkelijk om de pink en een andere vinger te gebruiken op dezelfde hand om twee toetsen in te drukken in een keer

instructies

1 Maak een nieuwe spreadsheet met behulp van de Ctrl + N drukken. Ctrl + O geeft het Open dialoogvenster, zodat u een reeds bestaand bestand kunt openen. Gebruik Ctrl + S om uw huidige bestand op te slaan.

2 Print de spreadsheet met behulp van de Ctrl + P toetsen. Dit zal het dialoogvenster Afdrukken, zodat u de gewenste opties kunt kiezen en vervolgens afdrukken.

3 Voer de "Fill" commando's met behulp van Ctrl + D naar beneden te vullen en Ctrl + R naar rechts te vullen. Bij deze drukken, markeert de cel met de formule te kopiëren en de cellen eronder of rechts ervan de formule nodig. Dit geeft de functie en de formaten kopiëren van de oorspronkelijke cel.

4 Open de delete dialoogvenster met behulp van Ctrl + -. Dit geeft je de mogelijkheid om de cellen te verplaatsen naar boven of naar links wanneer de cel wordt verwijderd en zal ook de mogelijkheid om de hele kolom of rij te verwijderen geven.

5 Plaats cellen door met Ctrl en het plus-teken op het numerieke toetsenblok. Als uw laptop een aantal toetsen heeft, gebruik Ctrl + Shift en het "+" teken aan de bovenkant van het toetsenbord dat de toets met het gelijke (=) teken deelt. Ofwel snelkoppeling brengt het dialoogvenster Invoegen en geeft u de mogelijkheid om cellen te verschuiven naar rechts of naar beneden of naar een hele rij of kolom in te voegen.

6 Markeer de hele werkblad door op Ctrl + A tweemaal. Dit is handig als je nodig hebt om een ​​wijziging van het hele werkblad te maken of als u nodig hebt om de hele werkblad kopiëren naar een andere spreadsheet.

Hints

  • Probeer niet om al deze sneltoetsen te leren in een keer. Kies er een om te beginnen met en als je eenmaal hebt naar beneden, kies een andere één, totdat je ze allemaal geleerd hebben.