Hoe maak je Commercial Signs

De sleutel tot business sales is marketing en reclame, en een belangrijk aspect van marketing is de commerciƫle borden. Deze borden, geplaatst binnen of buiten de winkel, vertel de klant over uw winkel en alert mensen om het even welke verkoop of speciale aanbiedingen. Terwijl je zou denken dat je nodig hebt van de diensten van een graficus of reclamebureau om uw borden maken, kunt u, in feite, doen ze zelf met behulp van Photoshop.

instructies

1 Beslis welke informatie en afbeeldingen die u wilt op het bord te hebben. Ook beslissen welke kleuren u wilt gebruiken op de achtergrond. Het is over het algemeen het beste om slechts twee kleuren te gebruiken, met misschien een derde zoals zwart of wit voor een overzicht.

2 Plaats geen foto's of afbeeldingen die u wilt gebruiken op de harde schijf van uw computer. Open vervolgens Photoshop. Selecteer "File" en klik op "Nieuw." In het dialoogvenster dat verschijnt, maakt de pixel hoogte en breedte ongeacht hun grootte u wilt dat uw teken te zijn. Maak de resolutie 300, omdat je een kwaliteit afdruktaak zal willen. Klik vervolgens op "OK."

3 Verander de voorgrond op degene die je wilt gebruiken als de belangrijkste achtergrond kleur van je bord. Selecteer vervolgens de "Emmertje" tool en gebruik deze om het doek met de kleur te vullen.

4 Verander de "nieuwe" kleur aan de andere kleur die u wilt gebruiken in het teken. Selecteer nu het "Rectangular Marquee" tool en selecteer de linker derde van het doek. Selecteer de "Paint Bucket" tool en vul deze met de kleur die u koos.

5 Open een van de afbeeldingen die u wilt toevoegen en kopieer en plak deze in de collage document, vergroten of verkleinen en te positioneren waar u ze wilt. Selecteer vervolgens de "Text" tool. In de opties aan de top zet de kleur naar zwart en selecteer een lettertype dat is eenvoudig en gemakkelijk te lezen. Typ nu in uw informatie.

6 Sla uw teken als een hoge-resolutie JPEG en branden op een cd. Breng het naar een bedrijf als Staples of Kinkos die commercieel drukwerk teken doet.