Hoe te verwijderen van de Windows Boot Manager in Vista

Hoe te verwijderen van de Windows Boot Manager in Vista


Vanaf Windows Vista, Microsoft veranderde de bootloader programma gebruikt om de Microsoft Windows-besturingssysteem te starten. Als u een computer met Windows Vista en een eerdere versie van Windows, zoals 2000 Professional of XP is geïnstalleerd, wordt het Windows Vista bootmanager gebruikt voor alle besturingssystemen op te starten. Als u later besluit Windows Vista te verwijderen, verwijdert u het programma Windows Boot Manager ook, dus de resterende besturingssystemen behoren zullen opstarten met hun eigen boot loader.

instructies

1 Plaats de installatieschijf van Windows Vista in de computer waarop u de Windows Boot Manager verwijderen. Klik op de knop "Start" op de Vista-taakbalk en klik op "Computer" in het menu dat verschijnt. Let op de driver letter van de cd / dvd-station weergegeven.

2 Klik op de "Start" knop op het bureaublad van Windows Vista, klikt u op "Alle programma's," klik "Accessoires" en klik met de rechtermuisknop op de zwarte opdrachtprompt pictogram in het menu dat verschijnt. Klik op "Als administrator uitvoeren" in het drop down menu. Het venster opdrachtprompt verschijnt.

3 Type "E: \ boot \ bootsect.exe / nt52 All / force" (zonder aanhalingstekens), behalve de plaats van de "E" met de letter CD / DVD. Tik op de "Enter" toets om de Windows Boot Manager verwijderen.