Hoe vindt u Verborgen pictogrammen

Hoe vindt u Verborgen pictogrammen


Alle bestanden en programma's te vinden op Microsoft Windows-computers kan worden benaderd met behulp van hun iconen. Deze pictogrammen worden weergegeven op het bureaublad van de gebruiker of in afzonderlijke mappen op de computer. Soms echter extra bestanden of programma's zal worden gevestigd in deze zelfde plaatsen, maar hun pictogrammen worden verborgen. U kunt deze pictogrammen vrij gemakkelijk te onthullen. Hieronder staan ​​de stappen die nodig zijn om deze verborgen iconen.

instructies

1 Open de Windows Verkenner-venster of een van de Windows-mappen op uw bureaublad. U krijgt toegang tot Windows Verkenner door de toets "vensters" ingedrukt te houden en tegelijkertijd op de "E" toets.

2 Klik op het menu 'Extra' te vinden op de top van het venster.

3 Aan de onderkant van de keuzelijst die verschijnt, klikt u op "Mapopties." Dit zal een nieuwe doos onthullen.

4 In het venster dat verschijnt, klikt u op het tabblad "View".

5 Scroll ongeveer een derde van de weg naar beneden in de lijst te vinden in het midden van het tabblad Beeld en zoek de optie die zegt: "Verborgen bestanden en mappen." Selecteer de optie die zegt: "Verborgen bestanden en mappen." deze optie selecteert, zal de verborgen pictogrammen geven waar ze kunnen worden aangetroffen op uw computer.

Hints

  • Een alternatieve manier om de verborgen pictogrammen te tonen is door het veranderen van de map opties gevonden in het Configuratiescherm. Klik op het menu Start, selecteer "Vormgeving aan persoonlijke voorkeur," en klik op "Mapopties." Daar vindt u hetzelfde menu geproduceerd door de bovenstaande stappen te zien. Klik op het tabblad "View" en kies "Verborgen bestanden en mappen." Klik op 'OK'.